Uğur Avs Femtopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #11 efeekaya dedi: 144Hz'yi HDMI ile 240Hz'yi Display Port ile bağlayın çoğaltıcı ile falan uğraşmayın performans kaybı oluşur. Genişletmek için tıkla... kasanın arka tarafın fotoğrafını atdım bakarsan girişin olmadığını görürsün Kelebek_1034 dedi: Ekran kartının marka ve modelini tam olarak söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... NVDİA GEFORCE RTX 2060
efeekaya dedi: 144Hz'yi HDMI ile 240Hz'yi Display Port ile bağlayın çoğaltıcı ile falan uğraşmayın performans kaybı oluşur. Genişletmek için tıkla... kasanın arka tarafın fotoğrafını atdım bakarsan girişin olmadığını görürsün Kelebek_1034 dedi: Ekran kartının marka ve modelini tam olarak söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... NVDİA GEFORCE RTX 2060
Eyüp Köse Kilopat Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 383 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #12 Ekran kartında ki portlarda bulunan siyah koruyucuları çıkarınca aydınlanabilirsiniz.
efeekaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.177 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #13 Uğur Avs dedi: Kasada sadece hdm girişi var Bak kasanın arkası Eki Görüntüle 818953 Atdım fotoğrafını bir yardımcı olun pls ya Genişletmek için tıkla... Korumaları çıkarmamışsınız cımbız yardımıyla çıkartın onları onların içinde portlar
Uğur Avs dedi: Kasada sadece hdm girişi var Bak kasanın arkası Eki Görüntüle 818953 Atdım fotoğrafını bir yardımcı olun pls ya Genişletmek için tıkla... Korumaları çıkarmamışsınız cımbız yardımıyla çıkartın onları onların içinde portlar
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 6 Ocak 2021 #14 efeekaya dedi: Korumaları çıkarmamışsınız cımbız yardımıyla çıkartın onları onların içinde portlar Genişletmek için tıkla... Cımbıza gerek yok. O değil de konu sahibinin sahip olduğu karttan haberi yok.
efeekaya dedi: Korumaları çıkarmamışsınız cımbız yardımıyla çıkartın onları onların içinde portlar Genişletmek için tıkla... Cımbıza gerek yok. O değil de konu sahibinin sahip olduğu karttan haberi yok.
efeekaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.177 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #15 Cımbız gibi aletlerle bile çıkaramaz iseniz ekran kartını sökün öyle çıkartın korumaları sonra takın daha sağlıklı olur.
Cımbız gibi aletlerle bile çıkaramaz iseniz ekran kartını sökün öyle çıkartın korumaları sonra takın daha sağlıklı olur.
Uğur Avs Femtopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #16 Kelebek_1034 dedi: 3 Adet plastik takılı üstte. Onları çekin. Genişletmek için tıkla... Siz adamsınız ya adamm adammm. Eyüp Köse dedi: Ekran kartında ki portlarda bulunan siyah koruyucuları çıkarınca aydınlanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... harikasınız
Kelebek_1034 dedi: 3 Adet plastik takılı üstte. Onları çekin. Genişletmek için tıkla... Siz adamsınız ya adamm adammm. Eyüp Köse dedi: Ekran kartında ki portlarda bulunan siyah koruyucuları çıkarınca aydınlanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... harikasınız
Eyüp Köse Kilopat Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 383 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #17 efeekaya dedi: Cımbız gibi aletlerle bile çıkaramaz iseniz ekran kartını sökün öyle çıkartın korumaları sonra takın daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Elle tutulabilir o koruyucular gerek yok öyle bir şeye.
efeekaya dedi: Cımbız gibi aletlerle bile çıkaramaz iseniz ekran kartını sökün öyle çıkartın korumaları sonra takın daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Elle tutulabilir o koruyucular gerek yok öyle bir şeye.
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 6 Ocak 2021 #18 Uğur Avs dedi: Siz adamsınız ya adamm adammm. Genişletmek için tıkla... realmoonlight dedi: 3 tane şey var onlara asılın DP girişleri oraya çıkacak. Kauçuk zaten toz girmesin diye öyle siz çekin çıkacak. Genişletmek için tıkla... Alındım şimdi.
Uğur Avs dedi: Siz adamsınız ya adamm adammm. Genişletmek için tıkla... realmoonlight dedi: 3 tane şey var onlara asılın DP girişleri oraya çıkacak. Kauçuk zaten toz girmesin diye öyle siz çekin çıkacak. Genişletmek için tıkla... Alındım şimdi.
efeekaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.177 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #19 realmoonlight dedi: Cımbıza gerek yok. O değil de konu sahibinin sahip olduğu karttan haberi yok. Genişletmek için tıkla... Ben de tırnak yok o tarz şeylerle çıkartırım genelde. Olabilir öyle şeyler her şey ana karnında öğrenilmiyor.
realmoonlight dedi: Cımbıza gerek yok. O değil de konu sahibinin sahip olduğu karttan haberi yok. Genişletmek için tıkla... Ben de tırnak yok o tarz şeylerle çıkartırım genelde. Olabilir öyle şeyler her şey ana karnında öğrenilmiyor.
Kelebek_1034 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.158 Makaleler 1 Çözümler 26 6 Ocak 2021 #20 Uğur Avs dedi: Siz adamsınız ya. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam da @realmoonlight görmüş yazmış bile ben sayfayı yenileyip fotoğrafı görene kadar. O da bir teşekkürü hak etmedi mi sizce de?
Uğur Avs dedi: Siz adamsınız ya. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam da @realmoonlight görmüş yazmış bile ben sayfayı yenileyip fotoğrafı görene kadar. O da bir teşekkürü hak etmedi mi sizce de?