RTX 2060 ile Ethereum mining yapılır mı?

Hocam arkadaşın elinde rtx2060 var ise doğrudan bir miningciye aldığı paranın 1000 tl üstüne satsın çok daha fazla kâr eder.

-50 güç limiti daha mı az ısınmasını sağlıyor?

Hocam yapılır ancak tek kart ile büyük paralar kazanamazsınız, kartın soğuma sistemini iyi bir şekilde yapar, iseniz ömründe kısalma olacağını sanmam.

Hocam ben mesela yeni başladım bu mining işlemine, elimde 2060 Super var UV, Core Clock ve Memory Clock ayarlarıyla oynayarak 40MH/s -41MH/s hashrate, 123W ve 54-55*C gibi sıcaklıkları yakalayıp günlük 3$ kârda oluyorum. ekran kartını 2020 Temmuz'da 3.700 TL ücrete almıştım, şu anda yaptığım mining sayesinde Ekran kartının ücretini 5-6 ayda çıkarmış olmayı planlıyorum. Ve bu sıcaklıklarda mining yaptığım için ekran kartının zarar göreceğini düşünmüyorum açıkçası.

Nasıl o kadar düşük sıcaklık elde ettiniz, ben minimum 50-55 arası dolanıyor kartım ve 800V altına indiremiyorum siz nasıl indirdiniz?
Kartım; MSI RX 5600XT Gaming MX.

Kart ayarı yapılırsa normal ömrü kadar çalışır. Bilgisayarlar ise zaten 24 saat çalışmak için üretilir. @fidelcastro ne düşünüyorsunuz anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…