Öncelikle merhaba, ben internette gezinirken INNO3D RTX2060 ekran kartını gördüm ve diğerlerine göre çok daha ucuz acaba doğru mu ya da aynı performansı verir mi?
Sapphire RX 5700 8G 1294-01-20G 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
INNO3D iyi bir markadır. Ben de INNO3D kullanıyorum. Diğerlerine göre biraz ısınıyor, ancak pek de sorun değil bir kaç derece ısınması. Sonuçta ekran kartında kullanılan chipset aynı, tabii ki aynı performansı verir. Sadece 3-4 derece fazla ısınır.
Sapphire RX 5700 8G 1294-01-20G 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Orada gördüğünüz değerler herkeste aynı değil. Sistemden sisteme farklılık gösteriyor. Ek olarak UserBenchmark yasaklı bir site, sebebi ise değerleri kafasına göre vermesi. Çünkü herkes aynı değeri almıyor, dediğim gibi 5700 daha güçlü. CS:GO ekran kartına yüklenen bir oyunda değil, işlemciniz önemli.
Test videoları öneririm, en doğru değerleri buradan bulabilirsiniz.