RTX 2060 ısınma problemi

Mehmet2985

Centipat
Paladins oynarken ekran kartım 83 dereceyi görüyor. Sizce bu normal mi normal değilse de nasıl bir önlem alabilirim? (Ekran kartı RTX 2060)

Msi gaming oc rtx 2060 diye hatırlıyorum
Oyunu Vsync açık oynuyorum ekran kartının ısınma nedeni oyun ayarları olabilir mi?

bilgisayara afterburner gibi yazılımlar kurmuş olabilirsiniz belki. Sonrada fan ayarı da kısıkta unutulmuş olabilir.

RTX 2060 Gaming Z 6 GB 192 Bit bendede var bazı oyunlarda bende en fazla 74 gördüm voltaj 1.050 civarında bu değerler banada biraz yüksek geliyor ama araştırdım bu kartın dilinden pek anlayan yok gibi herkeste bi RTX 570 Sevdası var

Gigabyte RTX 2060 OC modeli kullanıyorum o da 83 derece oluyor. Garantiye ve aldığım firmaya söyledim; ikiside normal bir durum dedi. Sonra tüketici haklarına gittim oradaki adam da aynısını söyledi. RTX 20 serisi sorunlu sayılır genelde gözlemlerim öyle.

Ben Gaming X 1070 ile bu ayarlarda 70 dereceyi bile nadiren görüyorum onda da fanlar %60'ı geçmiyor, 80 üstü bence çok fazla. RTX serisi sorunlu sanırım bence de.

Ben Gaming X 1070 ile bu ayarlarda 70 dereceyi bile nadiren görüyorum onda da fanlar %60'ı geçmiyor, 80 üstü bence çok fazla. RTX serisi sorunlu sanırım bence de.
Haklı olabilirsiniz
Bilgisayarın olduğu odanın sıcaklığından da olabilir. Oda genellikle 30 derece oluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…