K Koterlek Centipat Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #1 Bu ekran kartını alacağım ama anlamıyorum test istedim verdi sizce iyi mi Rust oynarsam kasar mı? Seri cevap verin iyi ise alacağım hemen.
Bu ekran kartını alacağım ama anlamıyorum test istedim verdi sizce iyi mi Rust oynarsam kasar mı? Seri cevap verin iyi ise alacağım hemen.
Quadranil1 Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 3.085 Makaleler 7 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #2 Koterlek dedi: Bu ekran kartını alacağım ama anlamıyorum test istedim verdi sizce iyi mi Rust oynarsam kasar mı? Seri cevap verin iyi ise alacağım hemen. Genişletmek için tıkla... Rust oynayabilirsin bu arada bütçen ne kadar?
Koterlek dedi: Bu ekran kartını alacağım ama anlamıyorum test istedim verdi sizce iyi mi Rust oynarsam kasar mı? Seri cevap verin iyi ise alacağım hemen. Genişletmek için tıkla... Rust oynayabilirsin bu arada bütçen ne kadar?
E Emir07 Centipat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #3 Rustı çok rahat oynarsınız hocam ben de kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2023
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #4 Ne kadara alıyorsun? Gigabyte RTX2060 kullanıyorum ve piyasada oynayamadığım oyun yok.
K Koterlek Centipat Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #5 Quadranil1 dedi: Rust oynayabilirsin bu arada bütçen ne kadar? Genişletmek için tıkla... Sistem hazır test resmini atacağım sadece ekran kartını değiştiriyorum. İşlemcim Ryzen 5.
Quadranil1 dedi: Rust oynayabilirsin bu arada bütçen ne kadar? Genişletmek için tıkla... Sistem hazır test resmini atacağım sadece ekran kartını değiştiriyorum. İşlemcim Ryzen 5.
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #6 Koterlek dedi: Bu ekran kartını alacağım ama anlamıyorum test istedim verdi sizce iyi mi Rust oynarsam kasar mı? Seri cevap verin iyi ise alacağım hemen. Genişletmek için tıkla... Bütçeniz yoksa sıfır alamaz mısınız? Ben şahsen 2.el güvenemezdim. Tabii gidin test edin, hatta mümkünse 1 saat falan stres testine sokun. Satıcının biraz ağzını aramaya çalışın. Şüpheli falan konuşuyorsa yalan atıyordur.
Koterlek dedi: Bu ekran kartını alacağım ama anlamıyorum test istedim verdi sizce iyi mi Rust oynarsam kasar mı? Seri cevap verin iyi ise alacağım hemen. Genişletmek için tıkla... Bütçeniz yoksa sıfır alamaz mısınız? Ben şahsen 2.el güvenemezdim. Tabii gidin test edin, hatta mümkünse 1 saat falan stres testine sokun. Satıcının biraz ağzını aramaya çalışın. Şüpheli falan konuşuyorsa yalan atıyordur.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #7 Bütçen ne ?
Quadranil1 Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 3.085 Makaleler 7 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #8 fermaNga dedi: Bütçeniz yoksa sıfır alamaz mısınız? Ben şahsen 2.el güvenemezdim. Tabii gidin test edin, hatta mümkünse 1 saat falan stres testine sokun. Satıcının biraz ağzını aramaya çalışın. Şüpheli falan konuşuyorsa yalan atıyordur. Genişletmek için tıkla... 1 saat stres testi nedir hocam abartmayın isterseniz hiç bir satıcı 1 saat sokmaz diye düşünüyorum şahsen ben olsam bende sokmazdım.
fermaNga dedi: Bütçeniz yoksa sıfır alamaz mısınız? Ben şahsen 2.el güvenemezdim. Tabii gidin test edin, hatta mümkünse 1 saat falan stres testine sokun. Satıcının biraz ağzını aramaya çalışın. Şüpheli falan konuşuyorsa yalan atıyordur. Genişletmek için tıkla... 1 saat stres testi nedir hocam abartmayın isterseniz hiç bir satıcı 1 saat sokmaz diye düşünüyorum şahsen ben olsam bende sokmazdım.
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #9 Quadranil1 dedi: 1 saat stres testi nedir hocam abartmayın isterseniz hiç bir satıcı 1 saat sokmaz diye düşünüyorum şahsen ben olsam bende sokmazdım. Genişletmek için tıkla... 1 saat stres testinden sıkıntı olmaz. Eğer satıcı malından eminse sıkıntı yapmaz zaten
Quadranil1 dedi: 1 saat stres testi nedir hocam abartmayın isterseniz hiç bir satıcı 1 saat sokmaz diye düşünüyorum şahsen ben olsam bende sokmazdım. Genişletmek için tıkla... 1 saat stres testinden sıkıntı olmaz. Eğer satıcı malından eminse sıkıntı yapmaz zaten
Quadranil1 Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 3.085 Makaleler 7 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #10 fermaNga dedi: 1 saat stres testinden sıkıntı olmaz. Eğer satıcı malından eminse sıkıntı yapmaz zaten Genişletmek için tıkla... 30 dakikadan sonrası gereksiz, bir şey ifade etmiyor.
fermaNga dedi: 1 saat stres testinden sıkıntı olmaz. Eğer satıcı malından eminse sıkıntı yapmaz zaten Genişletmek için tıkla... 30 dakikadan sonrası gereksiz, bir şey ifade etmiyor.