Merhaba,
ASUS ROG STRIX RTX 2060 OC EVO 6 GB ekran kartını aldım ancak bildiğim kadarıyla bu kartlarda 8+6 güç girişi oluyor benim kartta sadece 8'li güç girişi var. Kartlar güncellendi mi, yoksa benim kartta mı bir sorun var?
Merhaba,
ASUS ROG STRIX RTX 2060 OC EVO 6 GB ekran kartını aldım ancak bildiğim kadarıyla bu kartlarda 8+6 güç girişi oluyor benim kartta sadece 8'li güç girişi var. Kartlar güncellendi mi, yoksa benim kartta mı bir sorun var?
Dostum aynı ekran kartı bende de var ve sadece 8 pin girişi var. Dediğin gibi araştırdım 8+6 yazıyor her yerde. Bilgisi olan mutlaka paylaşabilir mi ? Yanlış ekran kartı mı geldi acaba diye düşünüyorum.
Konu biraz geride kalmış fakat @BerkeBK arkadaşımız da sorun yaşıyor gibi.
Arkadaşlar ürünleri üretici firma yerine saçma sapan videolardan öğrenmeye çalışırsanız bir şey öğrenemezsiniz. Nerelerden araştırdınız, bilemiyorum. Size 2 ayrı kaynak bırakıyorum:
Anlayacağınız RTX 2060 serisi kartlarda 1 adet 8-pin bağlantı bulunur. Direkt videoya saçma sapan demeyim ama eski olabilir, EVO modellerinde değiştirmiş olabilirler veya başka kart olabilir... Öncelik ürünleri üretici ve satıcı firmasından araştırmanız olmalı. Sonra montajlama için kılavuz yetmez ise izlersiniz ki ekran kartı takmak ve bağlamak çok basittir.