RTX 2060 LoL siyah ekran

İşletim sistemi
Windows 10

barisbakr11

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yeni aldığım gayet kaliteli RTX2060 olan sistemimde oyunlar iyi çalışmıyor örnek olarak LoL konus açma istedim ama çoğu oynda bu tarzda sorunlar yaşıyorum.

Çoğu kişi siyah ekran sorunu yaşamış sanırım ama ben bir çözüm bulamadım insanlar konuyu tartışmış sadece.

Sorun şu şekilde;

Normalde LoL'de 400-450 bazen antrenman modunda 600FPS alıyorum ama son birkaç gündür oyun başlar başlamaz donmaya başlıyor 2 saniyeda bir donuyor birkaç kere donduktan sonra da 0FPS yazıp siyah ekran geliyor ama imleç kalıyor hareket ettirebiliyorum alt+F4 işe yaramıyor CTRL+alt+Del yapabiliyorum ama görev yöneticisini açınca siyah ekran kalıyor hiçbir şekilde çıkamıyorum. Fakat kendisi yaklaşık 2 dakika sonra kapanıyor ve "uygulamanın grafik donanımına erişimi engellendi" diye bir bildirim çıkıyor ardından LoL istemcisinden yeniden bağlan diyorum ve bu şekilde oynuyorum (bazen yine donmalar oluyor oyun içinde ama nadir).

Bilgisayar çok yeni ve kaliteli aslında neden böyle bir sorun yaşıyorum anlamadım Mortal Kombat 11 oynamaya çalışıyorum ana menüye gelmeden hata veriyor hatayı resim olarak koyarım. Bu hatanın benzerini belki de aynısını Battlefield 1'de de almıştım sonra açtığım başka bir konuda benden Windows 10 1909'a geçmem söylendi. Ger. Ekten ilk gün bir sıkıntı yok gibiydi ama ertesi sabah bu hatalar çıkmaya başladı.

AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz 35MB önbellek 6 çekirdek AM4 7nm işlemci MPK.
Gigabyte B450M H 3600MHz(OC) DDR4 soket AM4 M.2 VGA HDMI mATX anakart.
Gigabyte GeForce RTX 2060 OC 6 GB GDDR6 192 Bit ekran kartı.
2X G.Skill 8 GB Ripjaws V kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single kit RAM.
Sharkoon shP650 V2 650W 80 Plus ATX PSU.
Oshıba OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD.
Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200RPM 3.5" SATA 3.0 harddisk.
Genel olarak "ekran kartı tanımlanamadı, yok, engellendi, takılı değil" tarzı hatalar sanırım ama neden böyle? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    11,5 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı