RTX 2060 madencilik için güç tüketimi düşürme

Shamker07

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar. Tek kartım olan ASUS RTX 2060 ekran kartım ile Hive OS işletim sisteminde, Flexpool havuzunda T-Rex Miner ile mining yapıyorum. Ayarlarım aşağıdaki gibi;
  • Core clock: 1050.
  • Memory clock: 2100.
  • Power limit: 125.
  • Fan: 40.
  • Sıcaklık: Sabit 36 derece.
  • Güç tüketimi: 90-91-92W arasında değişiklik gösteriyor.
  • MH/s: 33+

Değerli arkadaşlar, benim sizden öğrenmek istediğim konu, ben bu güç tüketimini 80-85 seviyelerine nasıl düşürebilirim? Bu konuda değerli tecrübelerinizi almak isterim.

Yardımcı olabilecek var mı acaba

Son düzenleme:
merhaba soruna bır yanıtım yok ama bu konuda bılgılı olduguna ınananıyorum bu yuzden bır kac sorum olucak
oncelıkle 4gb ekran kartı ve 1650 geforce gtx ekran kartlı bılgısayarımla mınıng yapabılırmıyım eger yapabılırsem bunun bılgısayara ne gıbı zararı var ve son olarak mınıng yaparken normal olarak kullanmaya devam edebılırmıyım
cevapların ıcın sımdıden saol

@samc34 hocam bende ASUS RTX2060 Dual var yaklaşık10 gundur Windows Ethermine uzerinde kazıyorum. YouTube vb yerlerden izleyerek UV OC yaptım ama güç tüketimi 91W seyrediyor. 33.4 mh kazıyor. Sizin gibi 70W degerlere ulasabilir miyim yardimci olabilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uv yerine girdiğinde shifte basılı tutarak en soldan en sağa kadar çek. Yani tüm değerlere aynı uv uygulanacak. Bir nevi ctrl + a gibi bir şey yani. Soldan en sağa çektiğinde 825'in üzerindeki noktaya tıklayarak shift + enter yap 1125 yaz ve enterla.

Bunu açarmısın dostum curve editörden mi bahsediyorsun? Bende kartı yeni aldım biliyorsun sadece güç limitini düşürüyordum 2060 da yemiyor bunu 126w sabitliyor.

Bunu açarmısın dostum curve editörden mi bahsediyorsun? Bende kartı yeni aldım biliyorsun sadece güç limitini düşürüyordum 2060 da yemiyor bunu 126w sabitliyor.
Evet. Curveye girip shifte basılı tutarak en soldan en sağa kadar çekeceksin. Yani tüm çekirdekleri seçmiş olacaksın. 825 in üzerine denk gelen kareye tıkla. Tıkladıktan sonra shift + enter yap. Orada çıkan sayıyı sil 1125 yaz enterla. Tüm çekirdekler 1250 ye denk gelecek şekilde.
Mesela 1125 yaptığında baktın 1150 ye denk geldi. Tekrar shift + enter yap 1100 dene. 1250 ye denk gelene kadar çek.

Şuan yaptım memory clock kaçta sizin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…