Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.235 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Aralık 2020 #21 GameGaraj gayet güvenilir bir firma.
Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 19 Aralık 2020 #22 bertony dedi: Gigabyte daha bilindik ve daha çok kullanılan bir marka. Neden herkes eleştirmiş anlamadım. GameGaraj güvenilir bir sitemi bilmiyorum. 3060 Ti'ler de keşke 3000TL bandında olsa ama zannetmiyorum artık. Genişletmek için tıkla... Şahsen kendim kasa satın aldım GameGaraj'dan tabii ki güvenilir ve iletişim konusunda bayağı yardımcı oluyorlar.
bertony dedi: Gigabyte daha bilindik ve daha çok kullanılan bir marka. Neden herkes eleştirmiş anlamadım. GameGaraj güvenilir bir sitemi bilmiyorum. 3060 Ti'ler de keşke 3000TL bandında olsa ama zannetmiyorum artık. Genişletmek için tıkla... Şahsen kendim kasa satın aldım GameGaraj'dan tabii ki güvenilir ve iletişim konusunda bayağı yardımcı oluyorlar.
C ChevyNova Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 166 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #23 Inno3D RTX 2060 Super nasıldır sizce? bütçeyi biraz zorlayıp alabilirim @Adem Yıldız_
Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 19 Aralık 2020 #24 ChevyNova dedi: INNO3D RTX 2060 Super nasıldır sizce? Bütçeyi biraz zorlayıp alabilirim Genişletmek için tıkla... Ben Palit markası öneririm kendim GTX 1650 Super'de kullanıyorum en fazla 75derece çıkıyor zorlayan oyunlarda
ChevyNova dedi: INNO3D RTX 2060 Super nasıldır sizce? Bütçeyi biraz zorlayıp alabilirim Genişletmek için tıkla... Ben Palit markası öneririm kendim GTX 1650 Super'de kullanıyorum en fazla 75derece çıkıyor zorlayan oyunlarda
B #Burhan# Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 625 Çözümler 1 19 Aralık 2020 #25 adam gibi adam 1050 ti dedi: En pahalı modeli yazmak kolay. Adam 3200 TL'lik kartlar koymuş sen gidiyorsun 4500 TL'lik kart öneriyorsun. Parasını sen vereceksen önerebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ne bu atar ? Ayrıca bu seni ilgilendirmiyor rtx2060 ın hangi modeli daha iyi demiş bende asus dedim ayrıca burası senin mi ? adam gibi adam 1050 ti dedi: Parasını sen vereceksen önerebilirsin. Genişletmek için tıkla...
adam gibi adam 1050 ti dedi: En pahalı modeli yazmak kolay. Adam 3200 TL'lik kartlar koymuş sen gidiyorsun 4500 TL'lik kart öneriyorsun. Parasını sen vereceksen önerebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ne bu atar ? Ayrıca bu seni ilgilendirmiyor rtx2060 ın hangi modeli daha iyi demiş bende asus dedim ayrıca burası senin mi ? adam gibi adam 1050 ti dedi: Parasını sen vereceksen önerebilirsin. Genişletmek için tıkla...
C ChevyNova Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 166 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #26 #Burhan# dedi: Ne bu atar ? Ayrıca bu seni ilgilendirmiyor rtx2060 ın hangi modeli daha iyi demiş bende asus dedim ayrıca burası senin mi ? Genişletmek için tıkla... Dikkatli okursanız en uygun model tavsiyesi istedim ve içeriğe yazdığım 3 model hakkında yorum istedim. Yine de tavsiyeniz için teşekkürler.
#Burhan# dedi: Ne bu atar ? Ayrıca bu seni ilgilendirmiyor rtx2060 ın hangi modeli daha iyi demiş bende asus dedim ayrıca burası senin mi ? Genişletmek için tıkla... Dikkatli okursanız en uygun model tavsiyesi istedim ve içeriğe yazdığım 3 model hakkında yorum istedim. Yine de tavsiyeniz için teşekkürler.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 19 Aralık 2020 #27 ChevyNova dedi: INNO3D RTX 2060 Super nasıldır sizce? Bütçeyi biraz zorlayıp alabilirim. @Adem Yıldız_ Genişletmek için tıkla... Ne kadara satılıyor? Link var mı?
ChevyNova dedi: INNO3D RTX 2060 Super nasıldır sizce? Bütçeyi biraz zorlayıp alabilirim. @Adem Yıldız_ Genişletmek için tıkla... Ne kadara satılıyor? Link var mı?
C ChevyNova Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 166 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #28 Adem Yıldız_ dedi: Ne kadara satılıyor? Link var mı? Genişletmek için tıkla... 3924 TL Gamegaraj da GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
Adem Yıldız_ dedi: Ne kadara satılıyor? Link var mı? Genişletmek için tıkla... 3924 TL Gamegaraj da GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
A adam gibi adam 1050 ti Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 4.583 Çözümler 5 Yer O_O 19 Aralık 2020 #29 #Burhan# dedi: Ne bu atar? Ayrıca bu seni ilgilendirmiyor RTX2060'ın hangi modeli daha iyi demiş bende ASUS dedim ayrıca burası senin mi? Genişletmek için tıkla... 4500 TL uygunmuş .
#Burhan# dedi: Ne bu atar? Ayrıca bu seni ilgilendirmiyor RTX2060'ın hangi modeli daha iyi demiş bende ASUS dedim ayrıca burası senin mi? Genişletmek için tıkla... 4500 TL uygunmuş .
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 19 Aralık 2020 #30 ChevyNova dedi: 3924 TL GameGaraj'da. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Stoğu yok.
ChevyNova dedi: 3924 TL GameGaraj'da. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Stoğu yok.