RTX 2060 marka ve model önerisi

1080 2060'dan her açıdan iyi bir kart ama Armor için fiyat bana biraz yüksek geldi. Ben bu paraya Asus Strix 1080 satmıştım.
3000 TL'ye 1080 TI bulabilirsin. 2080 dengi bir kart.
Kesinlikle onermem, rtx 2060 daha 3 aylik bir kart ve su haliyle bile 1080 ile kafa kafaya gidiyor 1 sene sonunda 1080 i rahat gececektir performansta ve sifir alip kafaniz rahat edecek.
1 sene sonra sonra ağır oyunlarda Vram'i yetersiz gelmeye başlayacaktık. BF şu an 5GB'dan fazla Vram tüketiyor.

Yurt dışından 3000 TL'ye kadar 2070 bulunabiliyordu, son zamanlarda bakmadım. Araştırabilirsin.

Yetersiz kalacagi gunler gelecek fakat 1 sene degil, en az 4 sene, vram 7001mhz de calisiyor ve 6 gb vram i doldurup yetersiz kaldiginda, hizi cok yuksek oldugundan yetersiz kaldigini anlamayacaksiniz bile.

Bf5 son aylardaki güncelemelerden sonra 4-4.5 GB VRAM tüketmeye başladı. Bf1 de ilk çıktığında aşırı RAM ve VRAM tüketiyordu sonra güncellemelerle azaldı. Optimizasyonla ilgili sanırım. Kart hızlı olsun 6 GB VRAM epey götürür. Salt VRAM mantığıyla güçsüz kartlara yönelmeyin.

Benim anladığım her iki kartta beni epey bir süre götürecektir

Uygun olanı almamda fayda var diye düşüyorum. 2. el tabi riskli 0 RTX 2060 da galax vs alsamda kendi ekran kartımıda satmam gerekecek ve bekleyeceğim.

Sahibindende 2 3 haftadır takip ediyorum ama daha uygun fiyatlı kartlar genelde mining yapılmışlar oluyor. Dolardan dolayı 2. el satanlarda fiyatları uçuruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…