RTX 2060 mı RX 5600 XT mi?

Arkadaşlar önceden de dediğim gibi AMD fanboyu değilim ancak şu an net olarak diyebilirim ki. Yeni gelen RX 5600XT driverında saçma sapan hatalar var olup olmadık yerde crash oluyor. Ekran gölgeleniyor falan gökkuşağı oluyor bazı özellikler kısıtlı. Gerçekten param olsa NVIDIA alırdım. İşin komik yanı önceden de 300 400 TL fark RTX2060 için aradaki farka değmez demiştim. RTX için değmez ama sürücüler ve stabilite için değer. NVIDIA alın.

Son durumda paramın üstüne biraz daha koyarak rtx 2060 super almaya karar verdim. O kadar para verip hatalarla uğraşmak istemem. Bu zamana kadar ilk defa adam akıllı sistem kullanacağım, o da yarı yolda bırakmasın.

Recommended sürücü mü kullanıyorsun?

Son sürücü yüklü şu anda. Tavsiye edilen son sürücüler mi oluyor ki? Soruyu anlayamadım hocam tam olarak kusura bakmayın .

Tavsiye edilen sürücü recommended yani test edilip onaylanmış sürücü oluyor, optional sürücü ise test aşamasında ki sürücü oluyor en son çıkan sürücüler de bunlar. Adam bakıyor sürücü numarası yüksek diye en son bu çıkmış iyidir diye indiriyor sonra sorunlar da beraberinde geliyor diye tahmin ediyorum. AMD sitesinden indiriceğeniz zaman optinal ve recommended diye yazar recommended daha garantidir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…