2060 RTX için çok yetersiz 5600XT alın geçin.
Hem daha performanslı hem de yeni driverlarla DirectX 12'de 2060 Super'i geçiyor.
2060 almayın Nvidia alacaksanız 2060 Super alın.
RTX 2060 ile (RTX ON) yapamazsınız bakmayın siz bu fanboylara.
Hem daha performanslı hem de yeni driverlarla DirectX 12'de 2060 Super'i geçiyor.
Gülen emojiyi niye attın doğruları söylemem sizi rahatsız mı etti Nvidia fanboyu?
(Hem GTX 950 hem de RX 580 kullandım ve ben tarafsız bir kullanıcıyım.)
Zaten ne halt yediklerini anladılar. 1080p de RTX 60FPS için millet 2070 kullanıyor. Sonradan Super'i çıkardılar RTX2060 ile çok feci performans düşüşü yaşanıyor. Ama AMD ekran kartı olayı fanboyluktan da çıktı artık eline geçen mutlaka bir sorunla karşılaşıyor. Acil sağlam sürücü desteği lazım AMD kartlara.
Bilmediğiniz konulara yazmamaya özen gösterin ve güncel driverde bile 2060 yine geçiyor ve arada sadece RTX farkı yok önce bir okumasını öğrenin o kadar şey yazıyoruz okuyan yok, yok RTX'miş yok açamazmış yok bilmem ne falan zaten RTX ultra değil high açar ki 5600 XT'de yazılımsal sorunlar özelliği haricinde bunun gibi bir teknoloji yok DLSS 2.0'ın ne olduğunu bile bilmiyorsunuz AMD fanboycuğu.
Gülen emojiyi niye attın doğruları söylemem sizi rahatsız mı etti Nvidia fanboyu?
(Hem GTX 950 hem de RX 580 kullandım ve ben tarafsız bir kullanıcıyım.)
Şahsen RX5500XT kullanıyorum. Rainbow da rankeda girdiğimde tam maçın ortasında lap diye atıyor beni ? Üstelik RX5500XT önerdiler burda bana ondan dolayı aldım. Arkadaş da aynı sıkıntıyı yaşamasını istemiyorum.
Öncelikle biliyorum ki forumda birçok aynı başlık var fakat yeni güncellemeden dolayı dengelerin değişebileceğini düşündüğüm için yeni bir konu açmaya karar verdim. Okuduğum kadarıyla RTX 2060 ekran kartı DLSS 2.0 teknolojisi ile performans artışı yaşamış, aynı şekilde RX 5600 XT de son BIOS güncellemesiyle (14 GBS çıkaran) performansı artışı yaşamış. İnternette testlere bakınca her test birbirinden farklı performans veriyor. Son güncellemelerle hangisini alırsam daha fazla verim alırım?
Bütçe sıkıntı değil ise rtx. Ama bütçe sınırı varsa kesinlikle rx5600xt. 2 kartın da oyunlarda fps değeri aşağı yukarı aynı. Ama rtx kartın avantajı ray tracing özelliği. 2060 ekran kartı, ray tracing için bazı oyunlarda çok yeterli olmasa da, grafik ayarlarını biraz düşürerek bu özellikten faydalanabilirsin. DLSS 2.0 teknolojisi de cabası. Rtx kartta yazılımsal hata ile karşılaşacağını da sanmıyorum. Ama rx de fiyatına göre çok iyi bir performans sergiliyor. Bütçe dostu. Bu farkları düşünerek sen karar ver hangisi daha iyi diye.