RTX 2060 mining sırasında çok ısınıyor ve gürültü yapıyor

onklorbe

Decapat
Merhaba arkadaşlar benim uzun zamandır devam eden bir sorunum var. Bu sorunun sebebini veya çözümünü sizlerin yardımıyla bulacağıma inanıyorum. Sorun şu ki; sistemim 2060 MSI Gaming Zli bir sistem ısı normal ayarlarda boşta 40 derece sabit fakat mining başlar başlamaz sıcaklık 74 derece oluyor ve fanlar aşırı derecede gürültülü çalışıyor. Sizlerden yardım istiyorum donanımsal bir sorun mu bu acaba hiç anlamıyorum. Lütfen yardım ediniz yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Overclock yapmanız gerekiyor, standart ayarlarla yaparsanız öyle olur genelde clock hızı kısılır memory clock arttırılır ve power limit azaltılır tabii bu her karta göre değişiyor, internetten karta uygun OC ayarlarını bakabilirsiniz hiç ayar yapmadan kart ile mining yapmak kartı yıpratır.

O sıcaklık çok yüksek. Bende de aynı model kart var.
MSI Afterburner ile core hızını -500 lere çekin, Memory hızını +200 veya +400 yapabilirsiniz.
Ben 29MH alıyorum bu şekilde ve 64 dereceyi geçmiyor.

Son düzenleme:
MSI Afterburning ile core hızını -500 lere çekin, Memory hızını +200 veya +400 yapabilirsiniz.
Ben 29MH alıyorum bu şekilde ve 64 dereceyi geçmiyor.
64 derece çok yüksek hocam. O sıcaklıklarda ne diye mining yapıyorsunuz anlamıyorum. Fanı manuel ayarlayın 52-54 dereceleri geçmesin.

MSI Afterburner ile Core hızını -500'lere çekin, Memory hızını +200 veya +400 yapabilirsiniz.
Ben 29mh alıyorum bu şekilde ve 64 dereceyi geçmiyor.

Yaptım fakat sonuç hala aynı, lütfen bana yardım eder misiniz? Sanırım kartı bozdum.

Kartı bozmanız zor afterburner ayarlarını atın bize bakalım ne yapmışsınız, görüntüsünü atın.
Atıyorum hemen.
64 derece çok yüksek hocam. O sıcaklıklarda ne diye mining yapıyorsunuz anlamıyorum. Fanı manuel ayarlayın 52-54 dereceleri geçmesin.
Hocam lütfen bir yardımcı olun bana, 64 e bile razıyım ben. Fan sesinden müzik sesi duyulmuyor neredeyse

Dosya Ekleri

• IMG_20211107_164315.jpg
    140,5 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20211107_164237.jpg
    109,3 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20211107_164108.jpg
    113,3 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
Atıyorum hemen.

Hocam lütfen bir yardımcı olun bana, 64 e bile razıyım ben. Fan sesinden müzik sesi duyulmuyor neredeyse
Hocam Core Clock u -502 yapın en aşağı çekin memory sabit kalsın 29 kazana kadar yavaş yavaş arttırın, ayar çekince onaylamayı unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…