RTX 2060 mining yapılılır mı?

Ayarlardan kastınız nedir mesela? Power limit gibi bir şey mi? Bende 1660 Super ile yapıyorum Windows'ta lakin elektrik tasarrufu nasıl yaparım tam bilgim yok. Ayarlarım bu şekilde sabit 33 mh/s alıyorum. Hive OS denedim lakin 33 mh/sdan daha az alıyorum ne kadar ayar yapsamda.
Hocam pek NVIDIA kartların ayarlarını bilmiyorum. AMD'de Power limit ve voltaj ayarlarını kazım gücünü düşürmeyinceye veya stabilite bozulmayıncaya kadar düşüyorlar genelde. Ve bu Power limit değeri de genelde -40 oluyor.

Power ve voltaj değerlerini kısmak gerekiyor. Bu değerler Nvidia ve Amd için farklı olduğu gibi aynı marka gpu fakat farklı marka ekran kartlarında da değişiklik gösterebiliyor.
Örneğin benim palit marka rtx 2060 dual oc de power limit minimum 78 değerine indirilebilirken farklı markalarda 73 vs olabiliyor.
Diyeceksiniz değeler çok yakın. 73 e inerek sıcaklık değerini en az 5-6 puan aşağıya çeke birisiniz.
Bir başka değer ram markası bu da oyun oynarken hiç merak bile etmeyeceğiniz bir ayrıtı çünkü sizi ilgilendiren FPS vs.
Fakat bazı kartlara ram markalarına göre bile OC yapılıyor "nette var"
Ayarlardan kastınız nedir mesela? Power limit gibi bir şey mi? Bende 1660 Super ile yapıyorum Windows'ta lakin elektrik tasarrufu nasıl yaparım tam bilgim yok. Ayarlarım bu şekilde sabit 33 mh/s alıyorum. HiveOs denedim lakin 33 mh/s dan daha az alıyorum ne kadar ayar yapsamda.

Mükemmel ayarlamışsınız.
Dediğim gibi bendeki marka kart ile çok uğraştım.
MAB de curve editor ile çözdüm olayı.
HiveOS ta mh artmıyor yine benim kartı hiveos ta rahat ayarladım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı