Moscow Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 226 Çözümler 1 12 Ocak 2022 #1 Gigabyte RTX 2060 Windforce modeline sahibim ve UV yapmak istiyorum, nasıl yapabilirim? @kandes2 @kandes2 Son düzenleme: 11 Ocak 2022
Gigabyte RTX 2060 Windforce modeline sahibim ve UV yapmak istiyorum, nasıl yapabilirim? @kandes2 @kandes2
kandes2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 2.214 Makaleler 1 Çözümler 8 12 Ocak 2022 #2 GPU Undervolt Nedir, Nasıl Yapılır? Donanıma meraklı kullanıcılar "undervolt" (voltaj düşürme) terimini mutlaka duymuştur. Undervolt ya da undervolting, aynı performans seviyesini korurken www.technopat.net Bu rehberde detaylı anlatım mevcut, yapamadığınız yer olursa sorabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2022
GPU Undervolt Nedir, Nasıl Yapılır? Donanıma meraklı kullanıcılar "undervolt" (voltaj düşürme) terimini mutlaka duymuştur. Undervolt ya da undervolting, aynı performans seviyesini korurken www.technopat.net Bu rehberde detaylı anlatım mevcut, yapamadığınız yer olursa sorabilirsiniz.