RTX 2060 ne kadar eder?

@ftftc_ Model bilgisini halihazırda soran biri varken konuyu açan kişiye rahatsızlık vermek için mi bilmem konuyu kurcalamanız garip oldu. Konuyu açan eksik yazmış olabilir. Eğer eksik yazması çok sinir bozucu bir durumsa konuya müdahale/yardım etmezsin olur biter. Birini bu kadar kolay terslemek hoş değil :) .

Ayriyeten mobil platformdaysan masaüstü platformunda bildiğin üzere imza görünebiliyor. Bize neyin kafasında olduğumuzu sormadan önce bunu düşünüp ona göre daha sakin bir yorum yapsan hoş olurdu.

Aynı ekran kartını 3 ay önce 2200 e sattım. Gigabyte gaming ve aorus modeli değilse eğer çok fazla birşey bekleme fiyat açısından. Her 2060 ta ortalama fiyattan satılacak diye bir kaide yok.

@ftftc_ model bilgisini halihazırda soran biri varken konuyu açan kişiye rahatsızlık vermek için mi bilmem konuyu kurcalamanız garip oldu. Konuyu açan eksik yazmış olabilir. Eğer eksik yazması çok sinir bozucu bir durumsa konuya müdahale/yardım etmezsin olur biter. Birini bu kadar kolay terslemek hoş değil :) .

Ayriyeten mobil platformdaysan masaüstü platformunda bildiğin üzere imza görünebiliyor. Bize neyin kafasında olduğumuzu sormadan önce bunu düşünüp ona göre daha sakin bir yorum yapsan hoş olurdu.

Mobil platformda imzanın gözükmediğini belirtmemden anlamış olman gerek masaüstünde göründüğünü bildiğimi. Technopat Sosyal kurallarında imzadaki sistem gibi ibarelerinde yasak olduğunu bildiğim için konu sahibine model belirtmesi için ikazda bulundum.

@ftftc_ Dostum ağzınla söylediğin gibi "imzadaki sistem gibi" ibaresini kullanmamış arkadaş. Kendisi söylemediği için imzaya dayanarak mı yoksa unutarak mı sistemini belirtmedi bilmiyorum. Ortada fol yok yumurta yok, birisi sistemini belirt misin diye yazıyor sen üstüne moral bozacak/tersleyecek şekilde cevap yazıyorsun. Sadece gereksiz birilerini üzmeye gerek yok ondan bahsediyorum. Yoksa sen de haklısın. Haksızsın demiyorum. Kullandığın dil daha önemli benim için açıkçası.

@ftftc_ Dostum ağzınla söylediğin gibi "imzadaki sistem gibi" ibaresini kullanmamış arkadaş. Kendisi söylemediği için imzaya dayanarak mı yoksa unutarak mı sistemini belirtmedi bilmiyorum. Ortada fol yok yumurta yok, birisi sistemini belirt misin diye yazıyor sen üstüne moral bozacak/tersleyecek şekilde cevap yazıyorsun. Sadece gereksiz birilerini üzmeye gerek yok ondan bahsediyorum. Yoksa sen de haklısın. Haksızsın demiyorum. Kullandığın dil daha önemli benim için açıkçası.
Yok ben sadece kendi yazdıklarımı açıkladım. Yoksa siz haklısınız kusura bakmayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı