K Kalemlik Centipat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 163 Çözümler 1 9 Temmuz 2022 #1 Sizce resimdeki kısmı performans mı yapmalıyım, kalite mi? Ekran kartım RTX 2060.
SerbayKoc Femtopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 34 9 Temmuz 2022 #2 Kalemlik dedi: Sizce resimdeki kısmı performans mı yapmalıyım, kalite mi? Ekran kartım RTX 2060. Eki Görüntüle 1446240 Genişletmek için tıkla... Bende de RTX 2060 var ben tam ortada kullanıyorum hem fazla yormuyor hem de fazla kalitesiz değil.
Kalemlik dedi: Sizce resimdeki kısmı performans mı yapmalıyım, kalite mi? Ekran kartım RTX 2060. Eki Görüntüle 1446240 Genişletmek için tıkla... Bende de RTX 2060 var ben tam ortada kullanıyorum hem fazla yormuyor hem de fazla kalitesiz değil.
K Kalemlik Centipat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 163 Çözümler 1 9 Temmuz 2022 #3 SerbayKoc dedi: Bende de RTX 2060 var ben tam ortada kullanıyorum hem fazla yormuyor hem de fazla kalitesiz değil. Genişletmek için tıkla... Sence Surround PhysX yapılandırmasında işklemciyi CPU mu seçmeliyim yoksa ekran kartımı mı?
SerbayKoc dedi: Bende de RTX 2060 var ben tam ortada kullanıyorum hem fazla yormuyor hem de fazla kalitesiz değil. Genişletmek için tıkla... Sence Surround PhysX yapılandırmasında işklemciyi CPU mu seçmeliyim yoksa ekran kartımı mı?
SerbayKoc Femtopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 34 9 Temmuz 2022 #4 Kalemlik dedi: Sence Surround PhysX yapılandırmasında işklemciyi CPU mu seçmeliyim yoksa ekran kartımı mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı. (Ya da hangisi daha iyiyse.)
Kalemlik dedi: Sence Surround PhysX yapılandırmasında işklemciyi CPU mu seçmeliyim yoksa ekran kartımı mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı. (Ya da hangisi daha iyiyse.)