RTX 2060 NVIDIA Güç Ayarları Nasıl Olmalı?

Sherwood995

Hectopat
Arkadaşlar RTX 2060 kullanıyorum, PSU olarak 500W 80+ var sizce ekran kartını yüksek performansa mı ayarlamalıyım yoksa optimum güçte mi dursun?

Son düzenleyen: Moderatör:
500w 80+ var elimde .. evet 600w iyi olabilirdi.. peki 500w ile nvidia denetim masasından güç yönetimini maksimum performansa alsam kötü olur mu?
Bir şey farkettirmeyecek. Güç'e ihtiyaç duyduğu kadar harcayacak. Tavsiyem 600w'dan yana.
500w 80+ var elimde .. evet 600w iyi olabilirdi.. peki 500w ile nvidia denetim masasından güç yönetimini maksimum performansa alsam kötü olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin elinizdeki PSU kalitesi önemli kaliteli ise 500w PSU bile yeterli olur.

Diğer bileşenleri bilmeden neye göre yeterli diyorsunuz ? Tamam günümüz teknolojisi az güç tüketmek üzere ilerliyor fakat RTX için en azından 550w 80 plus bir güç kaynağı daha verimli olucaktır.

Demek istediğim bunu yapmanıza gerek yok. Ekran kartları güç gereksinimine göre hareket eder. İşlemci bazlı çalışmazlar.

Diğer bileşenleri bilmeden neye göre yeterli diyorsunuz ? Tamam günümüz teknolojisi az güç tüketmek üzere ilerliyor fakat RTX için en azından 550w 80 plus bir güç kaynağı daha verimli olucaktır.

Demek istediğim bunu yapmanıza gerek yok. Ekran kartları güç gereksinimine göre hareket eder. İşlemci bazlı çalışmazlar.
hocam ben güç yönetimini yüksek performansa cektigimde fps uçuyor.. yani bi katkısı var illaki

406910

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı