Sherwood995
Hectopat
yazdım yukarıda görmediniz sanırımHocam bunu sürekli sormak yerine sorumuza cevap verip sistem ve PSU modelini yazsanız? Daha fazla yardımcı olabiliriz.
yazdım yukarıda görmediniz sanırımHocam bunu sürekli sormak yerine sorumuza cevap verip sistem ve PSU modelini yazsanız? Daha fazla yardımcı olabiliriz.
teşekkur ederim ama bazıları da min 600W olması lazım falan diyor işte kafa karışıyor kusura bakmayın rahatsız ettim iyi gecelerDaha önce de sizin PSU ve 2060 kombinasyonu için konu açılmış keşke arama yapsaydınız.
Son olarak yüksek performans da kullanabilirsiniz.RTX 2060 için 500W için yeterli midir?
İşlemci: Ryzen 5 2600 Ekran Kartı: RTX 2060 Anakart: MSI B450 GAMING PLUS RAM: GSKILL TRIDENT Z 8GB 3000MHz Harddisk: Seagate 3.5"1TB Barracuda SSD: SAMSUNG 250GB 970 EVO Plus NVMe M. 2 SSD Bu sistem için Cooler Master MasterBox MB520 500W 80 Plus USB3.0 Pencereli MidTower Siyah Kasa adlı...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.