RTX 2060 OC 78 derece normal mi?

Ali Eray

Kilopat
Arkadaşlar bir sorum olacak. Ekran kartı %96-%100 yük altında Max 78 dereceyi gördü overcloksuz, sizce bu değerler iyi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
NVIDIA bir karta göre biraz fazla. Fakat normal denebilir. Soğutması iyi bir model olmayabilir. Hangi modeli kullanıyorsunuz? Kasanın hava akışı nasıl? Birçok etken var. Genel olarak iyi diyebilirim. 4 tarafı kapalı bir kasada kullanıyorsanız fazlasıyla normal...

Bende Gigabayte RTX 2060 Super Windowforce aldım,
strest test ile max 83 dereceye çıktı.
Yakında konu açıcam hocam sizden fan ayarı isteyecektim hatırladınız mı?

Bazıları NVIDIA ekran kartı alıyım ısınmıyor kasayı alırım kare kutu ısınmıyor ne gerek var mantığıyla düşünenler sonra kart neden 70 80 derece bunun aynısını AMD' dede yapılıyor sonra kart ısınıyor kasa modelin ne? Kasan kötüyse asus rog strix rtx 2060 koyalım bir şey olmaz.

Ekran kartı Gigabayte RTX 2060 Super Windowforce
Kasa Ranker cygnus
Battlefiled 5 de Ultra'da 82 dereceye çıkmıştı.
3 fanlı modelinin videosunu izledim 70 derecelerde çalışıyor ama 2 fanlı(bende olan)model videolarda 76-83 derece civarı geziyor.
Özel fan ayarı yapıcam dedigim gibi ama nasıl yapıldığını bilmiyorum ayrı konu açıcam yakın zamanda.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200209-112450.png
    305,8 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
Ekran kartım GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran
Kasam THERMALTAKE Versa J25
Birde msi afterburnerdan fan kullanımını oyunlardayken 100 e çektim.%98 yük altında 67 dereceyi gördü max

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…