RTX 2060 OC vs RTX 2070 Armor

• Konuyu başlatan Kuty
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 39
  • Görüntüleme 14.241

Kuty

Hectopat
Selamlar, RTX 2060 kartları da artık mağazada stoklarda yerlerini alıyor ve dün Technopat YouTube kanalından RTX 2060 OC kartın videosunu izlediğim de açıkçası verdiği değerleri beni tatmin etti. Ama 2060 OC ile 2070 ARMOR arasında kaldım.

ASUS Geforce ROG STRIX RTX 2060 OC Edition 6G GAMING 192Bit GDDR6 DX12 Ekran Kartı | ITOPYA

MSI VGA GeForce RTX 2070 ARMOR 8G RTX2070 8GB GDDR6 DX12 Fiyatı

Aralarında çok bir fiyat farkı bulunmuyor zira, 2060 192 Bit 6 GB Belleğe sahipken 2070 256 Bit ve 8 GB Belleğe sahip.

Sizce hangisi alınmalı ve neden?

Büyçe konusunda aradaki fark sizi etkilemeyecekse kesinlikle 2070 öneririm. Soğutma olarak da 2070 modellerinde Armor modelinin iyi olduğunu okudum. Üstelik gerek Ray-Tracing, gerekse diğer yönlerden performans olarak 2070 daha üstün bir yapıda.

İkisi çok farklı kartlar. 2060 yeterlidir diyorsanız daha soğuk ve daha kaliteli Asus'u tercih ediniz. Bana performans lazım. Kartın sıcaklığı falan önemli değil diyorsanız MSI alınız.

Kardeşim MSI 2070 Armor aldım 1 hafta önce, burada ki arkadaşların tavsiyesi ile.
Testlerine de uzun uzun baktım almadan önce inceledim kartı sonunda almaya karar verdim.
1 haftadır her gün oyun oynuyorum, aralıksız PC'yi kapatmadan 10 saat oyun oynadım kart 66 dereceyi geçmedi, boşta 32 derece.
Bundan önce de MSI 1050 ti kullanıyordum ondan da memnundum bu konuda.
MSI dediğin öyle kıytırık bir firma değil yani.

Büyçe konusunda aradaki fark sizi etkilemeyecekse kesinlikle 2070 öneririm. Soğutma olarak da 2070 modellerinde Armor modelinin iyi olduğunu okudum. Üstelik gerek Ray-Tracing, gerekse diğer yönlerden performans olarak 2070 daha üstün bir yapıda.

kesinlikle haklısın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı