RTX 2060 OC vs RTX 2070 Armor

Bütçen varsa kesinlikle RTX 2070 Armor seçeneğini tek geçerim. Hem uzun yıllar seni götürür hem de performans kaybı yaşamazsın.

Bu model oc versiyon olduğu için performans olarak %5-10 arası daha iyidir. Bu fiyattan alınabilir bence.
Bu da Armor modelinin OC versiyonu. Soğutma olarak dediğim gibi MSI’ın bu modeli gayet iyi, zaten kullanan arkadaş da yazmış. Karar sizin. @Kuty
MSI GeForce RTX 2070 ARMOR 8G OC V373-013R Ekran Kartı - Nanokatalog

Ben 2070 Armor ekran kartı alacağıma güzel soğutmalı 2060 alırım. Sıcaklık, fan gürültüsüyle o ne kadar fazla da alsam fps değerinin benim için bir önemi olmaz.

Ben 500TL fazladan vermezdim. Çift fanlı armor modeli zaten uzun süre götürecek bir kart.

Karıştırmışım Bu kadar az bir farkla 2070 Gaming O.C alınmalı.

@Nightswt RTX serisinde Armor nasıl bilmiyorsun diye umuyorum. Eğer biliyorsan, -bildiğini sanıyorsan- sen hiç bir şey bilmiyorsun.

ARMOR modelinin OC hali ile GAMING modelinin OC hali arasında ne gibi bir fark var bunu merak ediyorum. Fiyat olarak birbirine çok yakınlar doğrudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…