Merhaba, ASUS RTX 2060 Dual EVO OC marka ekran kartına sahibim. Kart zaten fabrika ayarlı biraz overclocklanmış fakat ben ekstra overclock yapmak istedim şu şekil:
Yaptığım ayarlar sizce ekran kartım açısından iyi mi? Fazla yükselttiğim yerler olmuş mu?
Not: Yük altında en fazla 77 dereceye çıkıyor
OCCT indirin. 3D Standard testinde süreyi sınırsız, Error Detection ayarını Enabled yapın. Her seferinde 10 mV kısarak 1 saatliğine bu teste sokun. Hata alırsanız hata almadığınız en düşük değerde kullanabilirsiniz.
OCCT indirin. 3D standard testinde süreyi sınırsız, error detection ayarını enabled yapın. Her seferinde 10 mv kısarak 1 saatliğine bu teste sokun. Hata alırsanız hata almadığınız en düşük değerde kullanabilirsiniz.
Oyun oynarken, orada burada durup dururken çökme yaşamak istemiyorsanız beklemeniz iyi olur. Ben 1-1,5 saat OCCT'ye sokup kullanırım, oyunda vs. çökme yaşıyorsam 5-10 mV arttırıp kullanmaya devam ederim.
Oyun oynarken, orada burada durup dururken çökme yaşamak istemiyorsanız beklemeniz iyi olur. Ben 1-1, 5 saat OCCT'ye sokup kullanırım, oyunda vs. çökme yaşıyorsam 5-10 mv arttırıp kullanmaya devam ederim.