Mehmet Kaplan Arch Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #11 O zaman alıyorum Palit Ve en ucuz güvenilir nerede satılıyor? (Palit)
pandaaa Picopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 752 Çözümler 3 21 Aralık 2020 #12 Palit, Zotac, Inno3D, PNY gibi markalar ülkemizde Asus ve MSI kadar bilinmiyor. Bu sebeple insanlar kalitesiz gözüyle bakıyor ancak performans anlamında neredeyse hiç fark yok. Ülkemizde tercih edilmesi gereken markalar bence.
Palit, Zotac, Inno3D, PNY gibi markalar ülkemizde Asus ve MSI kadar bilinmiyor. Bu sebeple insanlar kalitesiz gözüyle bakıyor ancak performans anlamında neredeyse hiç fark yok. Ülkemizde tercih edilmesi gereken markalar bence.
Mehmet Kaplan Arch Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #13 Ben ısınma sorunu için sordum. Kasam çokda kötü değil ama genede önemli bir unsur bence.
pandaaa Picopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 752 Çözümler 3 21 Aralık 2020 #14 Mehmet Kaplan Arch dedi: Ben ısınma sorunu için sordum. Kasam çokda kötü değil ama genede önemli bir unsur bence. Genişletmek için tıkla... Isınma sorunu belirli markaların belirli modellerinde kronik bir sorundur yoksa hiçbir markanın her ekran kartı ısınma sorunlu olmaz merak etmeyin.
Mehmet Kaplan Arch dedi: Ben ısınma sorunu için sordum. Kasam çokda kötü değil ama genede önemli bir unsur bence. Genişletmek için tıkla... Isınma sorunu belirli markaların belirli modellerinde kronik bir sorundur yoksa hiçbir markanın her ekran kartı ısınma sorunlu olmaz merak etmeyin.
Eryndaer Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 671 Çözümler 1 21 Aralık 2020 #15 Mehmet Kaplan Arch dedi: Ben ısınma sorunu için sordum. Kasam çokda kötü değil ama genede önemli bir unsur bence. Genişletmek için tıkla... Siz yine de alacağınız model için yabancı sitelere de bakın.
Mehmet Kaplan Arch dedi: Ben ısınma sorunu için sordum. Kasam çokda kötü değil ama genede önemli bir unsur bence. Genişletmek için tıkla... Siz yine de alacağınız model için yabancı sitelere de bakın.
peaksyy Femtopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #16 Mehmet Kaplan Arch dedi: Palit ve Gigabyte arasında kaldım. Palit biraz daha düşük fiyatlı bir ekran kartı. Palit'in mi soğutulması daha iyi yoksa Gigabyte'ın mı? Genişletmek için tıkla... Palit bence.
Mehmet Kaplan Arch dedi: Palit ve Gigabyte arasında kaldım. Palit biraz daha düşük fiyatlı bir ekran kartı. Palit'in mi soğutulması daha iyi yoksa Gigabyte'ın mı? Genişletmek için tıkla... Palit bence.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 21 Aralık 2020 #17 Mehmet Kaplan Arch dedi: Palit ve Gigabyte arasında kaldım. Palit biraz daha düşük fiyatlı bir ekran kartı. Palit'in mi soğutulması daha iyi yoksa Gigabyte'ın mı? Genişletmek için tıkla... INNO3D. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
Mehmet Kaplan Arch dedi: Palit ve Gigabyte arasında kaldım. Palit biraz daha düşük fiyatlı bir ekran kartı. Palit'in mi soğutulması daha iyi yoksa Gigabyte'ın mı? Genişletmek için tıkla... INNO3D. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com