kruby151 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #1 6 pin kablosu takıyorum "Please Power down and connect the PCI" hatası alıyorum, 8 yapmali mıyım? Ekran kartım 8 pin istiyor 6 pine sahibim, PSU almaya şu anlık durumum yok.
6 pin kablosu takıyorum "Please Power down and connect the PCI" hatası alıyorum, 8 yapmali mıyım? Ekran kartım 8 pin istiyor 6 pine sahibim, PSU almaya şu anlık durumum yok.
xearhtain Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 1.571 Çözümler 13 Yer Bunker Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 22 Şubat 2024 #2 Molex to PCI yazarsan ara bağlantı kablosu çıkar. Onlardan alabilirsin. Boşta pin kalırsa çalışmayacaktır. Artı 0 Eksi
Molex to PCI yazarsan ara bağlantı kablosu çıkar. Onlardan alabilirsin. Boşta pin kalırsa çalışmayacaktır.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 22 Şubat 2024 #3 Tamamını takmak zorundasın. Dönüştürücüler var ancak çok sağlıklı değil, önermem. Düzgün PSU alın. Artı 0 Eksi
KS KS kruby151 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #4 xearhtain dedi: Molex to PCI yazarsan ara bağlantı kablosu çıkar. Onlardan alabilirsin. Boşta pin kalırsa çalışmayacaktır. Genişletmek için tıkla... SATA to 8 pin kablosu var elimde sizce uygun mudur? Artı 0 Eksi
xearhtain dedi: Molex to PCI yazarsan ara bağlantı kablosu çıkar. Onlardan alabilirsin. Boşta pin kalırsa çalışmayacaktır. Genişletmek için tıkla... SATA to 8 pin kablosu var elimde sizce uygun mudur?
xearhtain Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 1.571 Çözümler 13 Yer Bunker Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 23 Şubat 2024 #5 kruby151 dedi: SATA to 8 pin kablosu var elimde sizce uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Uygundur. Artı 0 Eksi
kruby151 dedi: SATA to 8 pin kablosu var elimde sizce uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Uygundur.