General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 16 Ağustos 2021 #11 GnçMühendis dedi: Sürprizbozan @General Pong Krell kanka eğer darboğaz yapmıyorsa adam gibi yazarsın dalga geçip kahkaha atmak ne biliyim de neyse. Genişletmek için tıkla... 2+2=5 gibi bir şey söylediğiniz şey, biraz fikir sahibi olup yazarsınız da bilmeden darboğaz olur demek olmuyor.
GnçMühendis dedi: Sürprizbozan @General Pong Krell kanka eğer darboğaz yapmıyorsa adam gibi yazarsın dalga geçip kahkaha atmak ne biliyim de neyse. Genişletmek için tıkla... 2+2=5 gibi bir şey söylediğiniz şey, biraz fikir sahibi olup yazarsınız da bilmeden darboğaz olur demek olmuyor.
GnçMühendis Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 1.027 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Japonya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendislik Öğrencisi 16 Ağustos 2021 #12 General Pong Krell dedi: 2+2=5 gibi bir şey söylediğiniz şey, biraz fikir sahibi olup yazarsınız da bilmeden darboğaz olur demek olmuyor. Genişletmek için tıkla... Fikir sahibi olup yazdım zaten olur diye düşünüyorum dedim hatamı düzeltmek yerine kahkaha atıyorsun sorun yok darboğaz olmadığını öğrendim bu konuda da teşekkürler.
General Pong Krell dedi: 2+2=5 gibi bir şey söylediğiniz şey, biraz fikir sahibi olup yazarsınız da bilmeden darboğaz olur demek olmuyor. Genişletmek için tıkla... Fikir sahibi olup yazdım zaten olur diye düşünüyorum dedim hatamı düzeltmek yerine kahkaha atıyorsun sorun yok darboğaz olmadığını öğrendim bu konuda da teşekkürler.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 16 Ağustos 2021 #13 Evet sorun olmaz.