RTX 2060 R5 2600X sistem toplama

3.nesil pahalı 2.rami bir kaç ay sonra takviye edeceğim
Bu İtopya'nın hazır sistemi değil mi? Bence hem Ekran Kartını 2 fanlı ve Rami 16 GB yapmanız avantajınıza gelir ama ginede siz bilirsiniz.
diğer rtx 2060lar 1000 lira falan daha pahalı gibi gtx 1660ti alacağım o zaman
En iyisi siz bütçenizi söyleyin, biz toplayalım.
7500 7750 TL civarı bütçem monitör dahil
7750TL civarı bütçem monitör dahil

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• Screenshot_20191014-182742.jpg
    220,9 KB · Görüntüleme: 70
monitör dahil 7800 civarı bir de amazondan sipariş beklemek için pek vaktim yok
Bu sistemi düşünebilirsiniz. Normal adı VOK-GAMER bu update leri yaparsanız güzel olur.
Sistemi güncelliyorum ve bu HDD alın. SEAGATE 2TB Barracuda 256MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 Harddisk | ITOPYA
bir de şey soracağım herkes neden rx 5700 diye ısrar ediyor, işlemcileri canavar eyvallah da ekran kartında amd'ye çok güvenemiyorum.

Attığım sisteme 1 TB M2 SSD ekleyip yanına AOC 27 İnç monitör ekleyip satın alabilirsiniz

Ben zorlamam evet sıkıntıları çok gözüküyor bu sistemi alırken İtopya'yı arayarak bu ekran kartına eş değer Nvidia RTX kart hangisidir diye sorarak gine bu fiyata bir sistem alabilirsiniz.
NOT:Ben AMD ci değilim. (Fanboy değilim) Para'da almıyorum.
Gene kronik sorunlu bir SSD'ye sistem emanet ediyoruz. 27 İnç biraz fazla değil mi?

peki rx 5700 hakkında düşüncelerin ney şimdi monitör olarak büyük avantajım olacak evet de güvenemiyorum, arıza şikayet vs vs bir duyumun var mı

peki rx 5700 hakkında düşüncelerin ney şimdi monitör olarak büyük avantajım olacak evet de güvenemiyorum, arıza şikayet vs vs bir duyumun var mı
Şöyle şimdi şu konuna bir Fanboy grlmediği için şanslısın yoksa sürekli AMD der tuttururdu. Ben de gittim aldım ama sorunlar filan ortaya çıktı ben direk iade de bulundum. Forumda RX 5700 serisi alan çoğu kişide hata var. Ama bu şans işi ben sistem alırken 2060S ya da 2070'den yana olacağım. Dediğim gibi bana sorun çıkar size çıkmaz size sorun çıkar bana çıkmaz şans işi ama çok kişide çıktığı için diyecek bir şey bulamıyorum. Ekran Kartını şans'a da bırakabilirsin ama aldığın zaman sıkıntılar çıkınca delleneceksindir diye düşünüyorum. Bu yğzden brnim düşüncem. RX 5700 ya da RX 5700 XT fiyatındaki RTX ekran kartı dülünebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…