sm0w Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 388 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #1 RTX 2060 + R5 3500X + Gigabyte B450M S2H. Bunu toplayacağımda CS, NFS falan iyi grafikle 100+ FPS alabilir miyim? Ayrıca darboğaz olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2022
RTX 2060 + R5 3500X + Gigabyte B450M S2H. Bunu toplayacağımda CS, NFS falan iyi grafikle 100+ FPS alabilir miyim? Ayrıca darboğaz olur mu?
Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.753 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #2 Bütçenizi belirtirseniz daha kolay yardımcı olabiliriz.
sm0w Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 388 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #3 Şimşek McQueenn dedi: Bütçenizi belirtirseniz daha kolay yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... 15000
Şimşek McQueenn dedi: Bütçenizi belirtirseniz daha kolay yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... 15000
Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.753 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #4 sm0w dedi: 15000 Genişletmek için tıkla... 15.000 TL gibi bir fiyata tabii ki daha sağlam sistemler toplanabilir. Monitör ve diğer ekipmanlar dahil olacak mı?
sm0w dedi: 15000 Genişletmek için tıkla... 15.000 TL gibi bir fiyata tabii ki daha sağlam sistemler toplanabilir. Monitör ve diğer ekipmanlar dahil olacak mı?
sm0w Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 388 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #5 Şimşek McQueenn dedi: Bütçenizi belirtirseniz daha kolay yardımcı olabiriz. Genişletmek için tıkla... ama ben sipariş verdim oyun performans sorurorum Şimşek McQueenn dedi: 15.000 TL gibi bir fiyata tabii ki daha sağlam sistemler toplanabilir. Monitör ve diğer ekipmanlar dahil olacak mı? Genişletmek için tıkla... Evet onlara da para döktüm
Şimşek McQueenn dedi: Bütçenizi belirtirseniz daha kolay yardımcı olabiriz. Genişletmek için tıkla... ama ben sipariş verdim oyun performans sorurorum Şimşek McQueenn dedi: 15.000 TL gibi bir fiyata tabii ki daha sağlam sistemler toplanabilir. Monitör ve diğer ekipmanlar dahil olacak mı? Genişletmek için tıkla... Evet onlara da para döktüm
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.363 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 27 Kasım 2022 #6 Darboğaz olmaz. Oyundan oyuna FPS değeriniz değişir ama sistem 2 sene öncesinin hazır sistemi. Bu paraya daha düzgünü toplanır. sm0w dedi: Evet onlara da para döktüm Genişletmek için tıkla... Ekipman da dahilse bilemeyeceğim.
Darboğaz olmaz. Oyundan oyuna FPS değeriniz değişir ama sistem 2 sene öncesinin hazır sistemi. Bu paraya daha düzgünü toplanır. sm0w dedi: Evet onlara da para döktüm Genişletmek için tıkla... Ekipman da dahilse bilemeyeceğim.
Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.753 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #7 sm0w dedi: ama ben sipariş verdim oyun performans sorurorum Evet onlara da para döktüm Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Fps testleri için bu videoya bakabilirsin ancak o paraya daha sağlam sistemler toplanabilirdi.
sm0w dedi: ama ben sipariş verdim oyun performans sorurorum Evet onlara da para döktüm Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Fps testleri için bu videoya bakabilirsin ancak o paraya daha sağlam sistemler toplanabilirdi.
sm0w Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 388 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #8 Ya da yeni işlemci alacağım öneri var mı ama AMD olsun oyun p gayet iyi olsun ve lütfen 6-12 veya 8 çekirdekli olsun.
Ya da yeni işlemci alacağım öneri var mı ama AMD olsun oyun p gayet iyi olsun ve lütfen 6-12 veya 8 çekirdekli olsun.