Sakın ama sakın Game Booster, Gamepower vs. gibi dandik C4'den farksız PSU'lar almayın. Bakın paraya kıyın güzel bir PSU alın. Sisteminizin en önemli parçalarından biridir PSU. Sistemin kalbi diyebiliriz hatta bütün güç oradan dağılıyor. FPS, High Power, Corsair, Thermaltake gibi güvenilir ve bilindik markaları tercih edin.
Sakın ama sakın Game Booster, Gamepower vs. gibi dandik C4'den farksız PSU'lar almayın. Bakın paraya kıyın güzel bir PSU alın. Sisteminizin en önemli parçalarından biridir PSU. Sistemin kalbi diyebiliriz hatta bütün güç oradan dağılıyor. FPS, High Power, Corsair, Thermaltake gibi güvenilir ve bilindik markaları tercih edin.
Mevcut işlemcim R5 2600, 3600x siparişi verdim fakat bu konu hakkında emin değildim, maalesef kasayla birlikte almıştım. Yeni psu siparişini vereceğim. Cevaplar için teşekkürler. Bu psu da karar kıldım. PSU
Mevcut işlemcim R5 2600, 3600X siparişi verdim fakat bu konu hakkında emin değildim, maalesef kasayla birlikte almıştım. Yeni PSU siparişini vereceğim. Cevaplar için teşekkürler. Bu PSU'da karar kıldım. PSU