RTX 2060 R5 3600X sisteme yükseltme önerisi

Set bakacaksan Cooler Master veya Cougar. Tek tek bakacaksan kasada beğendiğin önü mesh 4 fanlı PSU tarafında ASUS High Power veya FSP.
Hangisini önerirsiniz. Kasamın ömrü biraz uzun olsun istiyorum. Hem soğukluk hem de PSU kalitesi olarak.

+ Bütçe.

+ Olarak bütçe 1200 1800 arası 2000IDE zorlarım ama fazla kaliteye gerek yok.

Aslında 8kya MSI 8 GB 3060 var. Benim kartı satıp alınabilir gibi.
Bence direkt kasayı değiştirmek en mantıklısı. Hangi kasaya sahipsiniz bilmiyorum ama kasanızda sadece egzoz fanı varsa bu büyük bir sorun. Ön tarafı mesh ve 3 fanla birlikte gelen kasalardan tercih edebilirsiniz. Tercihen PSU ile birlikte satılan kasaların çoğunda kötü PSU kullanılıyor. Ayrı bir kasa ve ayrı kaliteli bir PSU tercih edilebilir.

3060 da mantıklı ama 3060 olduğuna emin miyiz benim bildiğim 3060'lar 12 GB.
İki tür 3060 var. 8 GB VRAM ve 12 GB VRAM olarak iki tür.

3060 da mantıklı ama 3060 olduğuna emin miyiz benim bildiğim 3060'lar 12 GB.

MSI Ventus 2X 8 GB.

Kasa Gamepower mythrill.

MSI Ventus 2X 8 GB.

Kasa Gamepower mythrill.
Ön tarafının çoğu kapalı ve alev atıyor. Anladım. Siz dediğim gibi yapın bence performanstan önce yeni bir kasa ve yeni bir psu alın. Yeni alacağınız parçaları böyle bir kasada fırın içerisinde çalıştırmak istemezsiniz. PSU'da hiç güven vermiyor.

Ekran kartım maximum 83 derece görebiliyor ve god of warda falan 82 derece işlemci de aynı 80'lerde. Kasanın önüne RGB yapacaklarına fan taksalarmış keşke. (benim de eşekliğim var kasayı toplarken cahildim biraz bu konularda)

Hocam bütçeme uygun kasa önerisi yapar mısınız yılbaşından önce sipariş vermek istiyorum.

Yeni bir kasa ile o sıcaklıkları -10 dereceye belki de daha fazlasına indirmeniz mümkün. PSU değişimi ise tamamen sağlık için. Hem yeni alacağınız parçaların sağlığı hem de sizin sağlığınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…