RTX 2060 - R5 5600 sistem nasıldır?

MehmetAkifgh

Centipat
Daha fazla  
Evet herkese merhaba, sistemim şu şekilde:Anakart:BIOSTAR B450mv RAM: 8x2 apacher ekran kartı: MSI Ventus OC RTX 2060 işlemci: Ryzen 5 5600 işlemci soğutucu: Zoco ice 5 PSU: NZXT C750 +80 monitör: Acer 165 Hz kasa: Zoko melody

Sizce bu sistem iyi mi? Ben kendi bütçeme göre kurdum tabii ki bu işin sonu yok ama gücüme göre bu kadar kurabildim, ekran kartını daha yeni aldım RX 580'den RTX 2060'a geçtim ve şu anda oynadığım temel oyun PUBG Mobile ve 120 FPS rahat oynuyorum, yanında da Last of Us oynuyorum yeni başladım ondan da 1080p Ultra ayarlarda 70-75 FPS arası alıyorum, DLSS ve RTX ile bu şekilde.

Evet herkese merhaba, sistemim şu şekilde:Anakart:BIOSTAR B450mv RAM: 8x2 apacher ekran kartı: MSI Ventus OC RTX 2060 işlemci: Ryzen 5 5600 işlemci soğutucu: Zoco ice 5 PSU: NZXT C750 +80 monitör: Acer 165 Hz kasa: Zoko melody

Sizce bu sistem iyi mi? Ben kendi bütçeme göre kurdum tabii ki bu işin sonu yok ama gücüme göre bu kadar kurabildim, ekran kartını daha yeni aldım RX 580'den RTX 2060'a geçtim ve şu anda oynadığım temel oyun PUBG Mobile ve 120 FPS rahat oynuyorum, yanında da Last of Us oynuyorum yeni başladım ondan da 1080p Ultra ayarlarda 70-75 FPS arası alıyorum, DLSS ve RTX ile bu şekilde.
İşini görüyorsa, istediğin performansı veriyorsa ne güzel. Ancak RTX 2060 yerine benzer fiyata RX 6600 alsan daha iyi olabilirdi bence.

İşini görüyorsa, istediğin performansı veriyorsa ne güzel. Ancak RTX 2060 yerine benzer fiyata RX 6600 alsan daha iyi olabilirdi bence.
teşekkür ederim fakat bakın şöyle bi durum oldu ben 2.el alışveriş yapıyodum birinle rx 6600 için anlaştık oda en ucuz 4.5 k ama biraz güvensiz ve dolandırıcı olma ihtimali vardı dükkanlarının resimleri yok falan bide bozuk kart satıyor diyede yazılmış bazı sitelerde onun dışı hepsi en az 5000-6000 arası o kadar nakit paramda kalmamıştı dedim rtx 2060 lar uygun 3.800 e aldım 2.elden gayet temiz yükseltme yapacağı için sattı bana satıcı kendiside baya iyi bi insandı öyle yani eyw önerin için düşünüyodum yanide bu kısmetmiş ama iyi oldu ndvia kullanmak istiyodum:D

Teşekkür ederim fakat bakın şöyle bir durum oldu ben 2.el alışveriş yapıyordum birinle RX 6600 için anlaştık oda en ucuz 4.5 k ama biraz güvensiz ve dolandırıcı olma ihtimali vardı dükkanlarının resimleri yok falan bir de bozuk kart satıyor diye de yazılmış bazı sitelerde onun dışı hepsi en az 5000-6000 arası o kadar nakit paramda kalmamıştı dedim RTX 2060'lar uygun 3.800'e aldım 2.elden gayet temiz yükseltme yapacağı için sattı bana satıcı kendisi de bayağı iyi bir insandı öyle yani eyvallah önerin için düşünüyordum yani de bu kısmetmiş ama iyi oldu NVIDIA kullanmak istiyordum:D

Güle güle kullan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı