RTX 2060 R5-5600 The Last of Us Part 2 oynatır mı?

Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prıme B450M-K 2
Amd Ryzen 5 5600
Galax Rtx 2060 Plus
Merhaba, sizce sistemim The Last of Us Part 2 kaldırır mı? Kaldırırsa kac FPS'ler alabilirim acaba? Şimdiden herkese teşekkürler.

Sistem özelliklerim.

Galax RTX 2060.

AMD Ryzen 5 5600.

8x2 Dual kanal RAM.

Merhaba, sizce sistemim The Last of Us Part 2 kaldırır mı? Kaldırırsa kac FPS'ler alabilirim acaba? Şimdiden herkese teşekkürler.

Sistem özelliklerim.

Galax RTX 2060.

AMD Ryzen 5 5600.

8x2 Dual kanal RAM.

1080P'de medium-Low ayarlarda 60FPS oynarsın diye düşünüyorum. Frame Gen falan açarsan daha da iyi sonuçlar elde edersin.

High zorlar Ultra'da kasar. VRAM 6 GB ise.

Sistem özelliklerim.

Galax RTX 2060.

AMD Ryzen 5 5600.

8x2 Dual kanal RAM.
Çok rahat oynatır diye düşünüyorum. Oynayacağınız ayara göre fps değerleriniz değişecektir. Ama orta ayarlarda oynadığınız takdirde 150 fpsleri tahminimce zor değil.

Oynarsınız. YouTube üzerinde Custom ayarlar yayınlanmış, onları tek tek deneyip görüntü + performans açısından kayıp yaşamadan oynayabilirsiniz diye tahmin ediyorum.

İndirme hızınız kaç?

9 ile indiriyorum.

İndirmeye değer mi sizce.

120GB az degil çunku😀
Sizin hevesinize bağlı biraz bu durum. Benim beğendiğim bir oyun ve indirme hızım düşük de olsa indirip oynardım. Yine de sizde bitiyor.
Edit: İndirme hızım üzülerek söylüyorum 2.5 MB/sn o da stabil değil.

Oynarsınız. YouTube üzerinde Custom ayarlar yayınlanmış, onları tek tek deneyip görüntü + performans açısından kayıp yaşamadan oynayabilirsiniz diye tahmin ediyorum.

İndirme hızınız kaç?

Ayrıyeten HDD de cok kasar mı yoksa SSD'ye mi indirsem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı