RTX 2060 R5-5600 The Last of Us Part 2 oynatır mı?

Ayrıyeten HDD de cok kasar mı yoksa SSD'ye mi indirsem.
Hard Disk veya SSD kasma gibi bir durum yaratmaz. Sadece oyun içi yüklemeler vs. daha yavaş olabilir. Oyunda böyle yerler var mı emin değilim. Ama ikisinde de sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Yine de yeriniz varsa SSD tercih edin. Oyun hikayeli olduğundan oynadıktan sonra sileceksiniz nasılsa.

En sevdiğim oyunlardan biridir hocam. Gerekli ayarlarla 50 60 FPS bandında oynarsınız bence indirin.

Hocam peki ben boyle buyuk oyunlarda Lossless Scaling kullanıyorum crackte calısıyor mu acaba bu program.

Oyunun 1 saat 30 dakikası inanılmaz yavaş. İlk oyuna kıyasla.

Sonrası iyi diye duydum ama birçok kişi dunyanın en iyisi falan diyordu ama (RDR varken o iş zor😄)

Merhaba, sizce sistemim The Last of Us Part 2 kaldırır mı? Kaldırırsa kac FPS'ler alabilirim acaba? Şimdiden herkese teşekkürler.

Sistem özelliklerim.

Galax RTX 2060.

AMD Ryzen 5 5600.

8x2 Dual kanal RAM.

4070 Super ve R5 7600 ile En yüksek grafiklerde 1080P´de oynuyorum. Başlangıç sahnesinde ortalama 100FPS gördüm. 2 saat oynadım, kapalı alanlarda 150FPS gördüm. Açık alanlarda(Kar yağıyor) ortalama 100-110FPS. DLSS ve FG açınca ortalama 35FPS artıyor.

Muhtemelen orta ayarlarda 60FPS oynarsınız diye düşünüyorum, belki oyunun başında sisteminiz zorlanır.

Sonrası iyi diye duydum ama birçok kişi dunyanın en iyisi falan diyordu ama (RDR varken o iş zor😄)

Part 1 kesinlikle dünyanın en iyisi olabilir, ancak part 2 pek beklediğim gibi başlamadı. Yeni başladım bakalım nasıl ilerleyecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı