umudatalim Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 128 Çözümler 1 26 Temmuz 2019 #1 Bilgisayarlardan çok anlamıyorum. RTX modu içeren bir ekran kartım var. Oyunlarda destekler ise sanırsam açılabiliyormuş. Hangi ayar acaba veya nasıl açacağım? Ayarlardan ise birkaç fotoğraf gösterebilir misiniz?
Bilgisayarlardan çok anlamıyorum. RTX modu içeren bir ekran kartım var. Oyunlarda destekler ise sanırsam açılabiliyormuş. Hangi ayar acaba veya nasıl açacağım? Ayarlardan ise birkaç fotoğraf gösterebilir misiniz?
PhrasalVerb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2015 Mesajlar 1.258 Çözümler 5 26 Temmuz 2019 #2 Eğer oyun destekliyor ise RTX veya RayTracing diye yazar zaten. Oyunun ayarlarında bulabilirsiniz.
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 26 Temmuz 2019 #3 Oyun destekliyorsa ayarlarında olacaktır. Ama benim bildiğim kadarıyla BF5 ve Metro Exodus dışında başka RTX açılan yok.
Oyun destekliyorsa ayarlarında olacaktır. Ama benim bildiğim kadarıyla BF5 ve Metro Exodus dışında başka RTX açılan yok.
harajukubarbie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 1.000 Çözümler 2 26 Temmuz 2019 #4 FearlyGhost dedi: Oyun destekliyorsa ayarlarında olacaktır. Ama benim bildiğim kadarıyla BF5 ve Metro Exodus dışında başka RTX açılan yok. Genişletmek için tıkla... Shadow of the tomb raider
FearlyGhost dedi: Oyun destekliyorsa ayarlarında olacaktır. Ama benim bildiğim kadarıyla BF5 ve Metro Exodus dışında başka RTX açılan yok. Genişletmek için tıkla... Shadow of the tomb raider
Furkan Ertem Kilopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 374 Makaleler 1 Yer İzmir, Konak 26 Temmuz 2019 #5 FearlyGhost dedi: Oyun destekliyorsa ayarlarında olacaktır. Ama benim bildiğim kadarıyla BF5 ve Metro Exodus dışında başka RTX açılan yok. Genişletmek için tıkla... Shadow Of The Tomb Raider'da var All the games confirmed to support Nvidia’s ray-tracing and DLSS RTX features - KitGuru During Nvidia's RTX 20 conference last year, we were treated to extensive demos of Battlefield V and www.kitguru.net Alın hocam, tüm Ray Tracing destekleyen oyunlar
FearlyGhost dedi: Oyun destekliyorsa ayarlarında olacaktır. Ama benim bildiğim kadarıyla BF5 ve Metro Exodus dışında başka RTX açılan yok. Genişletmek için tıkla... Shadow Of The Tomb Raider'da var All the games confirmed to support Nvidia’s ray-tracing and DLSS RTX features - KitGuru During Nvidia's RTX 20 conference last year, we were treated to extensive demos of Battlefield V and www.kitguru.net Alın hocam, tüm Ray Tracing destekleyen oyunlar
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 26 Temmuz 2019 #6 @Silinen üye @Furkan Ertem Evet o da vardı unuttuk onu
montraselli Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 14 11 Mayıs 2020 #7 FearlyGhost dedi: Oyun destekliyorsa ayarlarında olacaktır. Ama benim bildiğim kadarıyla BF5 ve Metro Exodus dışında başka RTX açılan yok. Genişletmek için tıkla... minecraftta destekliyor
FearlyGhost dedi: Oyun destekliyorsa ayarlarında olacaktır. Ama benim bildiğim kadarıyla BF5 ve Metro Exodus dışında başka RTX açılan yok. Genişletmek için tıkla... minecraftta destekliyor
G gokcee| Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 13 24 Haziran 2020 #8 montraselli dedi: minecraftta destekliyor Genişletmek için tıkla... mesela benim rtx destekleyen bir ekran kartım yoksa oyunu açamıyor muyum bende diyelim ki gtx 1080ti var ama rtx olmadığı için açamıyor muyum
montraselli dedi: minecraftta destekliyor Genişletmek için tıkla... mesela benim rtx destekleyen bir ekran kartım yoksa oyunu açamıyor muyum bende diyelim ki gtx 1080ti var ama rtx olmadığı için açamıyor muyum
KONT.DRAKULA Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.329 Çözümler 3 Yer ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2020 #9 gokcee| dedi: Mesela benim RTX destekleyen bir ekran kartım yoksa oyunu açamıyor muyum. Bende diyelim ki GTX 1080 Ti var ama RTX olmadığı için açamıyor muyum. Genişletmek için tıkla... Açabilirsin bazı şeyler yaparak ama RTX kadar iyi performans alamazsın.
gokcee| dedi: Mesela benim RTX destekleyen bir ekran kartım yoksa oyunu açamıyor muyum. Bende diyelim ki GTX 1080 Ti var ama RTX olmadığı için açamıyor muyum. Genişletmek için tıkla... Açabilirsin bazı şeyler yaparak ama RTX kadar iyi performans alamazsın.