Özene bezene topladığım bu sistem özellikle Dust2'de ortalama 150 FPS veriyor. Bunun nedenini ve nasıl çözeceğimi sormak istiyorum.
Sistem özelliklerim:
Ryzen 5 2600.
RTX 2060.
16 GB RAM (2x8)
B450M S2H.
1 TB HDD.
120 GB SSD.
RAM frekansları ile alakalı diyeceğim yine bu kadar düşmez. Bilgisayar ayarlarının performans için ayarlı olduğuna emin ol.Birde Home - UserBenchmark dan test yap bakalım.
RAM frekansları ile alakalı diyeceğim yine bu kadar düşmez. Bilgisayar ayarlarının performans için ayarlı olduğuna emin ol.Birde Home - UserBenchmark dan test yap bakalım.
Kullandığın ssd ve hdd kalitesiz işlemcinin performansı ise stock halinin altında gözüküyor.Oyundaki sıcaklık değerlerin nasıl ve bu programı çalıştırırken arkada bir şeyler açık mıydı ?
Kullandığın ssd ve hdd kalitesiz işlemcinin performansı ise stock halinin altında gözüküyor.Oyundaki sıcaklık değerlerin nasıl ve bu programı çalıştırırken arkada bir şeyler açık mıydı ?
Hiçbir şey açık değildi arkada. HDD kalitesiz olabilir evet ama ssd nasıl kalitesiz anlamıyorum. İşlemciye ellemedim. Nasıl stock halinden düşük olabilir? Ve nasıl düzeltirim?