Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 15 Temmuz 2020 #31 Arada olan fark RTX 2060 Super ile 2070 gibi olmadığı için RTX 2060 daha mantıklı. Bir türlü kart soğutulur kasa nedir acaba?
Arada olan fark RTX 2060 Super ile 2070 gibi olmadığı için RTX 2060 daha mantıklı. Bir türlü kart soğutulur kasa nedir acaba?
Saykoraz Picopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 725 Çözümler 1 15 Temmuz 2020 #32 Sylveon dedi: Arada olan fark RTX 2060 Super ile 2070 gibi olmadığı için RTX 2060 daha mantıklı. Bir türlü kart soğutulur kasa nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Corsair Carbide Spec Delta
Sylveon dedi: Arada olan fark RTX 2060 Super ile 2070 gibi olmadığı için RTX 2060 daha mantıklı. Bir türlü kart soğutulur kasa nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Corsair Carbide Spec Delta
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 15 Temmuz 2020 #33 Kötü değil mesela stok en fazla 75 derece çalışsa fan hızı, undervolt vb. ile 3-5 dercece düşürülse güzelce kullanılır diye düşünüyorum.
Kötü değil mesela stok en fazla 75 derece çalışsa fan hızı, undervolt vb. ile 3-5 dercece düşürülse güzelce kullanılır diye düşünüyorum.
Saykoraz Picopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 725 Çözümler 1 15 Temmuz 2020 #34 Sylveon dedi: Kötü değil mesela stok en fazla 75 derece çalışsa fan hızı, undervolt vb. ile 3-5 dercece düşürülse güzelce kullanılır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... En ucuz hangisiyse onu almak mantıklı o zaman
Sylveon dedi: Kötü değil mesela stok en fazla 75 derece çalışsa fan hızı, undervolt vb. ile 3-5 dercece düşürülse güzelce kullanılır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... En ucuz hangisiyse onu almak mantıklı o zaman
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 15 Temmuz 2020 #35 Şöyle bir video buldum mesela bu kasayla bile 75 dereceyi geçmiyorsa sizin kasanız ile daha iyi olabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Belki sizi memnun edip hiç ayar yapmanıza bile gerek kalmayabilir tercih size kalmış.
Şöyle bir video buldum mesela bu kasayla bile 75 dereceyi geçmiyorsa sizin kasanız ile daha iyi olabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Belki sizi memnun edip hiç ayar yapmanıza bile gerek kalmayabilir tercih size kalmış.
Saykoraz Picopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 725 Çözümler 1 15 Temmuz 2020 #36 Sylveon dedi: Şöyle bir video buldum mesela bu kasayla bile 75 dereceyi geçmiyorsa sizin kasanız ile daha iyi olabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Belki sizi memnun edip hiç ayar yapmanıza bile gerek kalmayabilir tercih size kalmış. Genişletmek için tıkla... Bu videoda kasa iyi gözüküyor burada da 75 derece de seyrediyor kart güzel gibi. Bunu kenara not aldım. Biraz daha araştırıp kararımı vereceğim. EVGA modeli de NVIDIA'nın amiral gemisi o kartta uygun fiyatlara bulunabiliyor bazen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et .
Sylveon dedi: Şöyle bir video buldum mesela bu kasayla bile 75 dereceyi geçmiyorsa sizin kasanız ile daha iyi olabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Belki sizi memnun edip hiç ayar yapmanıza bile gerek kalmayabilir tercih size kalmış. Genişletmek için tıkla... Bu videoda kasa iyi gözüküyor burada da 75 derece de seyrediyor kart güzel gibi. Bunu kenara not aldım. Biraz daha araştırıp kararımı vereceğim. EVGA modeli de NVIDIA'nın amiral gemisi o kartta uygun fiyatlara bulunabiliyor bazen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et .
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 16 Temmuz 2020 #37 EVGA modeli ile pek sıcaklık farkı olmaz diye düşünüyorum onu söyleyeyim.
laroz Megapat Katılım 6 Aralık 2013 Mesajlar 283 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2020 #38 Kasa: Cooler Master K500L Asus Rog Strix rtx2060 Boşta 35-40 Yükte 71 dereceyi geçtiğine pek şahit olmadım.
Kasa: Cooler Master K500L Asus Rog Strix rtx2060 Boşta 35-40 Yükte 71 dereceyi geçtiğine pek şahit olmadım.