RTX 2060 sistem 2K'yı destekler mi?

Asyneum

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,

RTX 2060 OC.
Ryzen 7 2700X.
32 GB RAM.

Yukarıdaki sisteme sahibim. Hem profesyonel olarak grafik & tasarım işleri ile uğraşıyorum, hem de eski bir profesyonel FPS oyuncusuyum. Şu an Valorant'ı işlerime odaklandığımdan dolayı yarı zamanlı olarak da olsa oynuyorum.

2K 144 Hz monitör alacağım fakat aklımda soru işaretleri yok değil, bunlara yanıt aramak için çok kez konu açtım ama ilgilenen olmadı pek. Yine şansımı denemek istedim açıkcası. Sistemim 2K monitörde grafik & tasarım işlerimi yaparken veya Valorant oynarken beni yarı yolda bırakır mı? Kısıtlayacak olsa bile ne kadar bir performans kaybı yaşarım tahmini olarak? Benim şu an Valorant'da aldığım FPS 150-200 arasında gidip geliyor.

Veya. 2K için sistemimi upgrade etmem gerekiyorsa sadece ekran kartını RTX 3060 Ti yapmam yeterli olur mu ileride?

Şimdiden yapacağınız yorumlar için teşekkür ederim.

Ben 4K aldım monitörü. 2K kartı zaten o her ne kadar 1080p dese de çoğu kişi. 3060 Ti almanız daha iyi olur tabii ki de. Oyuna bağlı tamamen.

Öyle monitör var mı ki? Vardır herhalde ama fiyat tuzludur hem de fazlasıyla.

Yeterlidir hocam çok iyi bir sisteminizde var.

Öncelikle 2K yetmeyeceğini düşünüyorum. RTX 2060 Super olsaydı bir ihtimal derdim ancak RTX 2060 O.C. versiyonu 1080P kartıdır. Bunun dışında diğer konuya gelirsek Ryzen 7 2700X zaten RTX 2060 Super versiyonunu zor besliyor diye biliyorum, RTX 3060 Ti modelini besleyemez. Yani işlemci de yükseltmeniz gerekecektir.

1660S'de GeForce Experience optimum ayarlariyla 2K yüksek ayarlar da çoğu oyunu akıcı oynuyorum, 2060S hayli hayli yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…