Uzun uğraşlar sonucu bir bilgisayar buldum alınır mı? Alınmaz mı bilemedim, danışmak istedim. Yeni nesil oyunları kaldırır mı FPS durumları vb nasıl olur? Oynayacağım oyunlar; CoD, CS, R6, LoL vb gibi oyunlar onun dışında başka bir işim yok. Render gibi sizce nasıl sistem?
Hayır alınmaz. Donanım arşivinin sistemi bundan 1000 TL daha ucuz ve çok daha iyiydi. Dediğiniz sorular içinse evet kaldırır. Valorant gibi oyunlarda FPS değerleri tatmin etmez.
Hayır alınmaz. Donanım arşivinin sistemi bundan 1000 TL daha ucuz ve çok daha iyiydi. Dediğiniz sorular içinse evet kaldırır. Valorant gibi oyunlarda FPS değerleri tatmin etmez.
YouTube üzerinde zilyon tane test videosu var herhangi birini izleyebilirsiniz.
Sisteme gelirsek fiyatını zerre hak etmiyor, bu fiyatlara 6600XT sistem bulunabilir, 3060'dan daha güçlü bir karttır.
Garip bir şekilde i5 11400F'le aynı FPS değerlerini veriyor kendim i5 11400F kullanıyorum valorant için ondan çıkarımla tatmin etmez demiştim ama, çokta kötü görünmüyor değerler.