RTX 2060 sistem alınır mı?

tankanas

Femtopat
Daha fazla  
İlk PC mı alıyorum oyun oynamak için, bütçem 15 bin TL, bir adet sistem buldum mantıklı mı sizce yorumlar mısınız?
Ekran kartı: RTX 2060 EVO 6 GB.
İşlemci: AMD Ryzen 5 4500 3.6GHz
Monitör: ASUS 165Hz 1ms Curved.
16 GB RAM, 500 GB SSD klavye, mouse hepsi içinde.

Hocam ne gibi oyunlar oynacaksınız.

6 GB VRAM bence günümüz oyunları için yetersiz ve işlemci de Ryzen 5 3600'dan bile kötü daha yeni olmasına rağmen. En az bir R5 5500 gerekli.

Hocam ne gibi oyunlar oynacaksınız.
Hocam bannerlord 2, EA FC 25, Battlefield 5 gibi oyunlar

6 GB VRAM bence günümüz oyunları için yetersiz ve işlemci de Ryzen 5 3600'dan bile kötü daha yeni olmasına rağmen. En az bir R5 5500 gerekli.
Hocam bulunduğum bölge de bulabildiğim en iyi pc bu, çok alternatifim yok 15k'ya her şey dahil bu tarz bulamıyorum

Hocam Bannerlord 2, EA FC 25, Battlefield 5 gibi oyunlar.

Hocam bulunduğum bölge de bulabildiğim en iyi PC bu, çok alternatifim yok 15K'ya her şey dahil bu tarz bulamıyorum.

Hocam fiyatı çok iyi benim arkadaş 17'ye 2.el 1650 Super aldı meseleye gelelim bende RTX 2060 var ve sizin dediğiniz en son çıkan oyunları çok yüksek grafikler olmasa da açıyor bence al.

Ekran kartı idare ederde işlemci iyi değil fiyatı da çok geldi bana.

Hocam fiyatı çok iyi benim arkadaş 17'ye 2.el 1650 Super aldı meseleye gelelim bende RTX 2060 var ve sizin dediğiniz en son çıkan oyunları çok yüksek grafikler olmasa da açıyor bence al.

Kazıklamışlar arkadaşını birazcık

Aynı şekilde düşünüyorum hocam fiyatına göre makul, teşekkür ederim

Ekran kartı idare ederde işlemci iyi değil fiyatı da çok geldi bana.

Kazıklamışlar arkadaşını birazcık
Hocam bulunduğum bölge de bu fiyata hiç bir şey bulamıyorum inan tek bu var

Hocam işlemciyi ileride değiştirecek olursam hangi işlemciyi önerirsiniz bu sisteme

4500 işlemci zayıf olur 3600 altını tavsiye etmem. 2060 ekran kartı olarak yeterli şimdilik.

Bunlarla uğraşmak yerine ekran kartını sıfır alıp diğer sistemi ikimci el toplamak mantıklı mesela Arc A750 ekran kartı alıp diğer parçaları ikinci el topla iyi bir sistemin olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…