RTX 2060 sistem Call of Duty Warzone 2.0 FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10

wreiX

Hectopat
Merhaba, daha önce eski Warzone'da 100+ FPS alıyordum Warzone 2.0'a geçtiğimde FPS'im 90'larda geziyor bu gayet normal oyun yeni çıktı optimizasyon tam oturmadı fakat oyunu FPS droplardan ötürü oynayamıyorum aniden 90'dan 50'ye bazen 120'den 20'ye düşüyor bu da yırtılamalara sebep oluyor.
Bunun bir çözümü var mıdır acaba?
Tüm driverları güncelledim.

Sistemim:

RTX 2060.
Ryzen 5 3600.
2x8GB RAM.
500GB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
ryzen 5 3600 var rtx 3060 var seninle aynı sorunları yaşıyorum. 100 den 20ye düsüyor o kadar zevk alınmıyor ki . Arkadaşımda gtx 1060 ve ryzen 5 2600 var takır takır oynuyor ben rtx 3060 ile oynayamıyorum. İğrenç ötesi bi optimizasyon.

Aynı sisteme sahibim seninle. Envai çeşit ayar yaptım kurcalamayıp yapmadığım şey kalmadı. Tüm ayarları en en düşüğe alsam bile sonuç değişmiyor inanılmaz bir FPS düşmesi var. Büyük ihtimal oyundan kaynaklanıyor. Şu anlık rafa kaldırdım oyunu çünkü oynanabilecek bir seviyede değil maalesef umarım düzelir kısa sürede.

Benim garibime giden şey ayarları low oğlu low yapıyorum yine de ciddi bir FPS artışı olmuyor.
Aynı sisteme sahibim seninle. Envai çeşit ayar yaptım kurcalamayıp yapmadığım şey kalmadı. Tüm ayarları en en düşüğe alsam bile sonuç değişmiyor inanılmaz bir FPS düşmesi var. Büyük ihtimal oyundan kaynaklanıyor. Şu anlık rafa kaldırdım oyunu çünkü oynanabilecek bir seviyede değil maalesef umarım düzelir kısa sürede.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı