F funsavber Picopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 220 16 Aralık 2020 #1 RTX 2060 8 GB RAM Ryzen 7 2700X Max var. CoD Cold War kasar mı, yüklenmeme vs. problemi yaşar mıyım?
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 16 Aralık 2020 #2 funsavber dedi: RTX 2060 8 GB RAM Ryzen 7 2700X Max var. CoD Cold War kasar mı, yüklenmeme vs. problemi yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... FPS buradan az çok belli olur alıcağınız FPS. Yüklenmeme sorunu yaşayacağınızı sanmıyorum. Sonuçta Crack değil. FPS değerlerine göre kasma olayı değişir.
funsavber dedi: RTX 2060 8 GB RAM Ryzen 7 2700X Max var. CoD Cold War kasar mı, yüklenmeme vs. problemi yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... FPS buradan az çok belli olur alıcağınız FPS. Yüklenmeme sorunu yaşayacağınızı sanmıyorum. Sonuçta Crack değil. FPS değerlerine göre kasma olayı değişir.
InJustice Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2016 Mesajlar 2.448 Çözümler 7 Yer Troposfer 16 Aralık 2020 #3 High-Ultra ayarlarda sistemin ortalama 90 FPS aldığı görülüyor. Sorun yaşamazsınız.
F funsavber Picopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 220 17 Aralık 2020 #4 RAM 8 GB sorun çıkartır mı? @Yas1n @InJustice
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 17 Aralık 2020 #5 funsavber dedi: RAM 8 GB sorun çıkartır mı? @Yas1n @InJustice Genişletmek için tıkla... FPS'de illaki fark oluşur. Ama oynayışınızı etkileyecek kadar olacağını sanmıyorum.
funsavber dedi: RAM 8 GB sorun çıkartır mı? @Yas1n @InJustice Genişletmek için tıkla... FPS'de illaki fark oluşur. Ama oynayışınızı etkileyecek kadar olacağını sanmıyorum.
F funsavber Picopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 220 17 Aralık 2020 #6 Anlık donmalar olmasın yeter. Bir de herhangi oyun öneriniz varsa beklerim.
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 17 Aralık 2020 #7 funsavber dedi: Anlık donmalar olmasın yeter. Bir de herhangi oyun öneriniz varsa beklerim. Genişletmek için tıkla... Olacağını sanmıyorum. Kendi alacağım oyunları söyleyeyim. İllaki duymuşsunuzdur. RDR2, R6 ve The Witcher. Şuanlık bunlar var aklımda.
funsavber dedi: Anlık donmalar olmasın yeter. Bir de herhangi oyun öneriniz varsa beklerim. Genişletmek için tıkla... Olacağını sanmıyorum. Kendi alacağım oyunları söyleyeyim. İllaki duymuşsunuzdur. RDR2, R6 ve The Witcher. Şuanlık bunlar var aklımda.
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 17 Aralık 2020 #8 funsavber dedi: Anlık donmalar olmasın yeter. Bir de herhangi oyun öneriniz varsa beklerim. Genişletmek için tıkla... Anlık donmalar yaşama ihtimalin yüksek.
funsavber dedi: Anlık donmalar olmasın yeter. Bir de herhangi oyun öneriniz varsa beklerim. Genişletmek için tıkla... Anlık donmalar yaşama ihtimalin yüksek.
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 17 Aralık 2020 #9 Marla Singer dedi: Anlık donmalar yaşama ihtimalin yüksek. Genişletmek için tıkla... Neden ? Sadece 3 RAM eksik gereksinimden. Ondan da bir şey olmaz. Bir ayarı kısar garantiye alır.
Marla Singer dedi: Anlık donmalar yaşama ihtimalin yüksek. Genişletmek için tıkla... Neden ? Sadece 3 RAM eksik gereksinimden. Ondan da bir şey olmaz. Bir ayarı kısar garantiye alır.