RTX 2060 sistem düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

mirsc

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060
MSİ GAMİNG PLUS MAX
AMD RYZEN 5 2600X
16 GB
165HZ ASUS
Meslek
insan kaynakları
RAM
16gb
Ekran kartı
Rtx 2060
Anakart
Msi B450 Gaming plus max
İşlemci
ryzen 5 2600
Merhaba arkadaşlar, RTX 2060'lı sistemim var ve oyunlarda başlarda 170 180 FPS alıyorum fakat 5 10 dakika sonra 110 100 hatta drop yiyip 90a bile düşüyor. FPS'im LoL'de 110 FPS ile oynuyorum en düşük ayarlarda Valorant'ta 130 FPS alıyorum en düşük ayarlarda sorun nedir acaba?
RTX 2060 ekran kartı.
AMD Ryzen 5 2600 işlemci.
16 GB RAM.
MSI B450 Gaming Plus Max anakart.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bi ekran kartı sattım gtx 980 kendim testini yaptım yanımda gördü çocuk 1 saat sensörler tertemiz çocuk eve gitti 1 gün kullandı pcyi açık bırakmış ertesi gün ekran gitti dedi pcyi sabah açmış tekrardan furmark testi yaptırdım çocuğa başlangıçta her şey mükemmel sensörler tertemiz ama dadikalar ilerledikçe ekran kartının clock ve voltaj değerleri inişli çıkışlı olmaya başladı en son 1 test daha yaptık adamın güç kaynağı patlamış velhasıl kelam yeni bir psu almış çocuk akıbeti nedir bilmiyorum fakat PSU önemli bir faktör özellikle kaliteli bir psu kullan lütfen dedim ama ölü psuya takmış ekran kartını PSU yu test etmenizi öneririm

Düşük ayarlara alınca her zaman FPS yükselmez ayarları düşüğe alınca ekran kartı %100 olarak kullanılmıyor bu yüzden de otomatik olarak FPS düşüyor.
dostum böyle bişey söz konusu değil ben bundan 2 3 ay önce 300 fps alıyordum sabit 250 300 arası takılıyordum her oyunda ama suan ufacık bir fight yapsam fps 100 e düşüyor acaba anakartı yeni aldım biosunu güncellemedimm o yüzden olabilir mi?

Sıcaklık değerlerinizi kontrol edin.
İşlemciden dolayı dar boğaz yapma ihtimali varmı?
2 senedir kullanıyorum pcyi hiç böyle bişey olmadı ana kartı değiştirdim bu sorun olmaya başladı biosu güncellemek mi lazım?

Dostum böyle bir şey söz konusu değil ben bundan 2-3 ay önce 300 FPS alıyordum sabit 250 300 arası takılıyordum her oyunda ama şu an ufacık bir fight yapsam FPS 100'e düşüyor acaba anakartı yeni aldım BIOS'unu güncellemedimm o yüzden olabilir mi?

2 senedir kullanıyorum PC'yi hiç böyle bir şey olmadı anakartı değiştirdim bu sorun olmaya başladı BIOS'u güncellemek mi lazım?

Ben bilgisayarı aldığımdan beri BIOS'a 2 kere falan girmişimdir BIOS'la alakalı olduğunu düşünmüyorum i310100 ve RX570 8 GB var Valorant 170-200 LoL Full ayarlarda başlarda 250 sonra 100-150 civarlarda geziyor. Eğer ki onunla alakalıysa bende güncelleyeyim veya da İtopya'dan aldım orası güncellemiş midir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı