Ekran kartım: Gigabyte RTX 2060 D6 6G GV-N2060D6-6GD 192 bit GDDR6 6 GB.
Şimdi biz burada neyi anlayıp nasıl yardımcı olacağız hocam. Hani zahmet olmaz ise sistemin tüm özelliklerini, performans sorunu yaşadığınızı düşündüğünüz andaki FPS değerlerini ve hatta Afterburner ile alınmış sistem tüketim ve sıcaklık değerlerini de paylaşsanız da bizde yardımcı olsak. Müneccim miyiz biz görmene anlayalım.
Sadece ekran kartı markası değil diğer bilgisayar bileşenlerini yazabilir misiniz bir de bilgisayarda crack oyun yüklediniz mi?
Hocam sistemi yazamadım sistem şöyle.
İşlemcim: AMD Ryzen 7 3800X 8-Core Processor 3.90 GHz.
RAM: 8+8 16.
Anakart: MSI B450A Pro Max.
GTA 5 oyununda değerlerim böyle.
Eki Görüntüle 2165900
Evet daha önceden crack oyun yüklemiştim ancak bilgisayara format attım sonradan.
Tahminimce şöyle GTA 5 de grafik ayarlarını düşük kullanıyorsanız yükseğe çekin attığınız SS de GPU kullanımı %53 gösteriyor yani ekran kartını tam performans kullanmıyor ikincisi ekran kartı driver kurulu veya güncel değilse kurun, güncelleyin bir de kasanız galiba tam hava almıyor ekran kartı 83 derece isterseniz kasanızın yan kapağını açabilirsiniz soğusun diye.
Driverlar güncel ve GTA 5 grafikleri direkt otomatik verdiği ayarlar ama kasa kapağını açarak deneyebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.