RTX 2060 sistem Far Cry 3 çimlerin ve diğer objelerin titremesi

Saykoraz

Picopat
Arkadaşlar bildiğiniz üzere Far Cry 3 ücretsiz olunca indirip nostalji yapmak istedim fakat şöyle lanet bir artık sorun mudur nedir bilemiyorum, başlıkta da belirttiğim gibi çimler ve bazı sahnelerde titremeler bozulmalar oluyor. Sinematik sahnelerde karakter çok net gözükürken arka objeler piksel piksel olarak gözüküyor, sorun benden mi kaynaklanıyor yoksa oyundan mı? Bilmiyorum fakat Reddit'te baktığımda bayağı bu sorun hakkında konu açılmış, acaba sizde de böyle mi oyun? Tüm ayarlar Ultra'da oynuyorum. Bu arada görüş mesafesi sonda kısaca açabileceğim tüm ayarları en sona almama rağmen oluyor. Monitörümde G-Sync açıp da test ettim yine olmaya devam ediyor.
Sistemim:
RTX 2060 Gaming Z.
2x8 16 GB 3000MHz RAM.
Ryzen 5 3600.
AOC 24G2U.
Sorun ile alakalı şu video yardımcı olur anlatmak istediğime.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anti Aliasing ile azaltılabiliyor ama Ultra'da demişsiniz. Oyun ile ilgili olduğuna emin sayılırım. Bu olay çoğu oyunda olabiliyor mesela Watch Dogs 2, GTA 5.

Videodaki seyler klasik uzaktaki nesnelerin piksellesme olayi. Oyun ile ilgili.

Kisacasi sizden kaynaklandigini sanmiyorum.

1080P monitör de mi oynuyorsunuz? Probleminizin ne olduğu biliyorum ama video üzerinden hiçbir şey anlaşılmıyor.

Evet 1080P monitörüm. Video üzerinde gayet anlaşılıyor dostum çimlere dikkatli bak evlere Zoom açtığında çatılarda kıpramaları görmen lazım 32. saniyede kayaya Zoom açtığında piksellenmeyi görüyorsun.

Büyük ihtimal öyle ama tad kaçırıyor bayağı klasik Ubisoft diyelim o zaman .

Hayırlı olsun, sizde artık bu lanete yakalandınız artık her oyunda bunu göreceksiniz. Bende geçtiğimiz sene 2060 almam ile görmeye başladım ve tonlarca forumumu gezmeme rağmen çözüm bulamadım çünkü yok.

Genel bir aliasing sorunundan kaynaklanıyor. Tek çözüm daha iyi anti-aliasing kullanmak veya 2K & 4K monitor almak.

Monitörünüz kaç İnch?

24

İyi en azından siz olabildiğince az göreceksiniz. Bende 1080P 32 inch TV var ve Ultra ayarlarda oynarken bile her taraf titriyor.

Bir sürü oyun oynuyorum ilk defa Far Cry'da gözüme çarptı diğer oyunlarda olmuyor büyük ihtimal oyun kaynaklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…