RTX 2060 sistem mavi ekrandan dolayı açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Raid10

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarı açtığımda ise Windows'a giriyorum ama minidump dosyası gözükmüyor sorun HDD'de değil onu söktüğümde de aynı sorunu yaşıyorum acaba SSD'de olabilir mi yoksa bu mavi ekrandan kurtulmak için yapabileceğim şeyleri söylerseniz çok iyi olur 3 gündür uğraşıtorum PC'den de çok anlamıyorum PC özellikleri de; PSU High Power Gold sertifikalıdır
ASUS ROG 2060.
ASUS ROG B550F.
Ryzen 5 3600.
Corsair 8x2 3600 MHz RAM.
250 GB Samsung m.2.
2 TB Samsung HDD.
PSU 750Watt.

Ne yapabileceğimizi minidump dosyalarınızı paylaştıktan sonra göreceğiz. Öncelikle Windows klasöründe aşağılarda MEMORY.dmp dosyası varsa onu sıkıştırıp bizimle paylaşın. Yoksa da CCleaner var mı yok mu belirtin. Bunlar yok ise yine yok diye belirtin ki farklı yöntemler deneyelim.

Merhaba acaba minidump dosyası nerede yardım eder misiniz lütfen bilgisayar gidecek diye çok korkuyorum

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2020.12.07 - 11.33.15.62.png
    64,8 KB · Görüntüleme: 44
O klasörün içerisinde olmalı. Ek olarak minidump dosyaları ise o klasörün içindeki Minidump klasörünün içinde yer alır.

CCleaner kullanmıyorum ama Avast var ayrıca Windows'tan aşağı indikçe MEMORY.dmp dosyası da bulunmuyor işin en garip tarafı minidump dosyasını da bulamıyorum RAM'lerde olabileceğini düşünüyorum ama tüm sistem yeni gerçi yeni çıkan her şey sorunsuz diye bir şey yok ama ne bileyim bir terslik var çözen yok

O halde o minidump klasörünün içinde dosya oluşana kadar sisteme zorla mavi ekran verdirteceğiz. Not My Fault yazılımı ile sisteme zorla mavi ekran verdirmek için gerekli rehber hemen aşağıda yer alıyor.

ustam mavi ekrandan sonra açamayız falan olur mu öyle birşey

Hayır öyle bir şey olmaz korkmayın. Bu yazılımı kullanarak sadece gerekli döküm dosyalarının oluşmasını sağlayacağız o kadar. Şu ana kadar onlarca kişide bunu uygulattırdım ve siz yazılımdan o tuşa basmadığınız sürece yazılımdan dolayı mavi ekran vermez. Yani korkulacak bir durum söz konusu değil.

hangisini seçeyim

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2020.12.07 - 11.50.05.06.png
    83,3 KB · Görüntüleme: 35
Yaptınız mı? Rehberde hangisine tıklayacağınız gösterilmiş zaten görselde. Dosya oluşana kadar zorla bu işlemleri tekrar ettireceğiz. Dosya oluşunca paylaşırsınız artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…