Gigabyte B450 I AORUS PRO WIFI AMD B450 DDR4 3200+MHz(OC) USB 3.1 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Rampage 27" RM-365S 165Hz Freesync Technology +HDR Curved Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kral ben adanada oturuyorum burada pek sistem toplayacak yer yok internetten sipariş de vermek istemiyorum çok hassas parçalar kırılırsa falan günlerce iade için uğraşamam bütçemde 15-16k civarı
Kral ben Adana'da oturuyorum burada pek sistem toplayacak yer yok internetten sipariş de vermek istemiyorum çok hassas parçalar kırılırsa falan günlerce iade için uğraşamam bütçemde 15-16k civarı.
Neden kırılsın? Herkes internetten alışveriş yapıyor. Ekran kartı stoklarını bekleyin 3070+ 5600X sistem toplanır 2060 ile arasında dünyalar kadar fark var.
Kral ben adanada oturuyorum burada pek sistem toplayacak yer yok internetten sipariş de vermek istemiyorum çok hassas parçalar kırılırsa falan günlerce iade için uğraşamam bütçemde 15-16k civarı
Neden kırılsın? Herkes internetten alışveriş yapıyor. Ekran kartı stoklarını bekleyin 3070+ 5600X sistem toplanır 2060 ile arasında dünyalar kadar fark var.
Şikayet vardan baktıysanız çok normal çünkü yani kaç binlerce insana satış yapan insanlar aradada 10-15 şikayet çok normal yani sizi yanıltmak değil amacım evet yolda kırılada bilir kırılmayada bilir biraz şans işi.
En ucuz Adata XPG Core Reactor 750G-BKCEU 750W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Adata XPG Core Reactor 750G-BKCEU 750W Power Supply özelliklerini incele, 6.392,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Samsung 1 TB 860 EVO MZ-N6E1T0BW M.2 SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Thermaltake Toughram Rgb Siyah Ddr4-3600Mhz Cl18 16Gb (2X8Gb) Dual Bellek Kiti arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.