2060 güzel ama oynadığınız oyunlarım medium sistem özelliklerine bakarak dha iyi tercih edersiniz az daha bütçe arttırıp daha iyi alabilirsiniz.

Güzel bir sistem. Ekran kartı VRAM'in 12 GB olması ilaç gibi olmuş.

Teşekkürler hocam.

Çok güzel sistem hayırlı olsun. 26 yaşındayım şuna yakın bir sistemim bile olmadı. Umarım nasip olur.

İnşallah hocam nasip olur.

2060 güzel ama oynadığınız oyunlarım medium sistem özelliklerine bakarak dha iyi tercih edersiniz az daha bütçe arttırıp daha iyi alabilirsiniz.

Güncel oyunları neredeyse oynuyorum Cyberpunk RDR2 Forza5 high seviyede Cyberpunk 50 55FPS'leri görüyor.

Teşekkürler hocam.

İnşallah hocam nasip olur.

Güncel oyunları neredeyse oynuyorum Cyberpunk RDR2 Forza5 high seviyede Cyberpunk 50 55FPS'leri görüyor.

Bence işlemcinize 3060 olabilir diye düşünüyorum ama yükselticekseniz sakın 3050 almayın.

Deneyimlerim ve tecrübelerime göre gayet iyi bir sistem uzun yıllar götürür tabi üst düzey performans beklemek yanlış olur oyunlarda da orta alt ayarlarda güzel bir fps sağlar ramin 32 gb olması da bir avantaj tabi özellikle bazı ram isteyen programlar daha iyi çalışacaktır bu sistem oyundan ziyade ofis günlük kullanım üst düzey olmasada edit yapayım diyorsan ve yazılım için ideal hayirli kullanmalar

Bence işlemcinize 3060 olabilir diye düşünüyorum ama yükselticekseniz sakın 3050 almayın.

Tavsiyeniz için teşekkürler hocam sağ olun.

Teşekkürler hocam sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…