L LYAEX Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 194 10 Mart 2022 #1 GTA 5 oynuyordum onceden, indireyim dedim girdim takiliyor oyundan atiyor. Party Panic'de de oldu yardim edebilir misiniz? Eski surucuyu kurdum belki yenisinde sıkıntı vardir diye yine olmadi. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2022
GTA 5 oynuyordum onceden, indireyim dedim girdim takiliyor oyundan atiyor. Party Panic'de de oldu yardim edebilir misiniz? Eski surucuyu kurdum belki yenisinde sıkıntı vardir diye yine olmadi.
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 10 Mart 2022 #11 LYAEX dedi: Evet yaşadım farklı oyunlarda da nedeni ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Virüs, ram, işletim sistemi sorunları olabilir tek tek elemek lazım dostum. Malware taraması yaptın mı? Artı 0 Eksi
LYAEX dedi: Evet yaşadım farklı oyunlarda da nedeni ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Virüs, ram, işletim sistemi sorunları olabilir tek tek elemek lazım dostum. Malware taraması yaptın mı?
KS KS L LYAEX Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 194 10 Mart 2022 #12 494722 dedi: Virüs, RAM, işletim sistemi sorunları olabilir tek tek elemek lazım dostum. Malware taraması yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Şimdi yaptım 5 tane virüs çıktı sildim umarım şimdi düzelmiştir deneyeceğim. 494722 dedi: Virüs, RAM, işletim sistemi sorunları olabilir tek tek elemek lazım dostum. Malware taraması yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Düzelmemiş hala lobide takılıyor oyunda takılmıyor. Son düzenleme: 10 Mart 2022 Artı 0 Eksi
494722 dedi: Virüs, RAM, işletim sistemi sorunları olabilir tek tek elemek lazım dostum. Malware taraması yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Şimdi yaptım 5 tane virüs çıktı sildim umarım şimdi düzelmiştir deneyeceğim. 494722 dedi: Virüs, RAM, işletim sistemi sorunları olabilir tek tek elemek lazım dostum. Malware taraması yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Düzelmemiş hala lobide takılıyor oyunda takılmıyor.
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 10 Mart 2022 #13 LYAEX dedi: Şimdi yaptım 5 tane virüs çıktı sildim umarım şimdi düzelmiştir deneyeceğim. Düzelmemiş hala lobide takılıyor oyunda takılmıyor. Genişletmek için tıkla... Oyun takıldıktan sonra oyunu kapatıp hemen yeniden başlatırsanız mavi ekran alıyor musunuz? Artı 0 Eksi
LYAEX dedi: Şimdi yaptım 5 tane virüs çıktı sildim umarım şimdi düzelmiştir deneyeceğim. Düzelmemiş hala lobide takılıyor oyunda takılmıyor. Genişletmek için tıkla... Oyun takıldıktan sonra oyunu kapatıp hemen yeniden başlatırsanız mavi ekran alıyor musunuz?
KS KS L LYAEX Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 194 10 Mart 2022 #14 hasuna dedi: Oyun takıldıktan sonra oyunu kapatıp hemen yeniden başlatırsanız mavi ekran alıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır almıyorum. Artı 0 Eksi
hasuna dedi: Oyun takıldıktan sonra oyunu kapatıp hemen yeniden başlatırsanız mavi ekran alıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır almıyorum.
Quartmo Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 576 Çözümler 5 10 Mart 2022 #15 LYAEX dedi: Hayır almıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam benchmark videosu atar mısın MSI Afterburner ile oyuna gir 3-5 dk lık video atabilirsin YouTube üzerinden yükleyip. Artı 0 Eksi
LYAEX dedi: Hayır almıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam benchmark videosu atar mısın MSI Afterburner ile oyuna gir 3-5 dk lık video atabilirsin YouTube üzerinden yükleyip.