PUBG oyuncusuyum. Anlık takılmalar oluyor. bir anda FPS 80'e kadar düşüyor. PUBG ayarlarım şu şekilde;
* Doku: Yüksek
* Kenar Yumuşatma: Yüksek
* Uzak Görüş: Yüksek
Diğer ayarların hepsi çok düşüktedir.
140 tan 120 110 düşerde %40 kayıp ve ani oluşan bir olaysa bence tamamen PUBG ye bağlamakta doğru değil. PUBG yi yeniden bir kaldır yükle belki düzelir sürekli olan bir takılma vs değilse çok düşünmeye gerek yok gerçi.
Ben de yaşıyorum çeşitli oyunlarda stutter.
Bazılarını nvidia control panelden pre-rendered frame'i 2 yaparak çözebiliyorum. Onun dışında pişmanım rtx 2060 aldığıma. 1050Ti'da daha güzel bir oyum deneyimi yaşıyordum.
Ben de yaşıyorum çeşitli oyunlarda stutter.
Bazılarını nvidia control panelden pre-rendered frame'i 2 yaparak çözebiliyorum. Onun dışında pişmanım rtx 2060 aldığıma. 1050Ti'da daha güzel bir oyum deneyimi yaşıyordum.
80 FPS ile 150 FPS arasında oynayan tek şey sayı zaten insan gözü secemiyor oyun esnasında bir çoğu şeyi ama şöyle olsaydı 80 FPS den direk 10 FPS çalışsaydı ciddi sorunlar olurdu
"King of optimization" olarakta bilinen PUBG de genel bir sorun hala düzeltilmedi.Ama gün geçtikçe daha da azalıyor bu sorun.Yukarıda arkadaşın yazdığı şeyler eğer eksikse onları yapın,eğer onlarda bir sorun yok ise PUBG reisin sorunudur bilgine.
80 FPS ile 150 FPS arasında oynayan tek şey sayı zaten insan gözü sevemiyorum oyun esnasında bir çoğu şeyi ama şöyle olsaydı 80 FPS den direk 10 FPS çalışsaydı ciddi sorunlar olurdu
"King of optimization" olarakta bilinen PUBG de genel bir sorun hala düzeltilmedi.Ama gün geçtikçe daha da azalıyor bu sorun.Yukarıda arkadaşın yazdığı şeyler eğer eksikse onları yapın,eğer onlarda bir sorun yok ise PUBG reisin sorunudur bilgine.