RTX 2060 Sistem PUBG Drop Sorunu

Pro digi

Hectopat
* Intel Core i7 8700K
* ASUS PRIME Z370-P
* Asus Geforce RTX2060 Gaming
* Crucial 8GB Ballistix Sport 2666MHz (İki tane.)
* XIGMATEK X-CALIBRE SERİSİ 600W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar
* ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Full HD HDMI+DP 3D Gaming Monitör - Vatan Bilgisayar
* XIGMATEK WHIZ INTEL1155/1156/1366/2011&AM4/AM3/AM2/FM1/FM2 İŞLEMCİ SOĞUTUCU - Vatan Bilgisayar

PUBG oyuncusuyum. Anlık takılmalar oluyor. bir anda FPS 80'e kadar düşüyor. PUBG ayarlarım şu şekilde;
* Doku: Yüksek
* Kenar Yumuşatma: Yüksek
* Uzak Görüş: Yüksek
Diğer ayarların hepsi çok düşüktedir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
140 tan 120 110 düşerde %40 kayıp ve ani oluşan bir olaysa bence tamamen PUBG ye bağlamakta doğru değil. PUBG yi yeniden bir kaldır yükle belki düzelir sürekli olan bir takılma vs değilse çok düşünmeye gerek yok gerçi.
Standart ilk sorular.

Driverlar güncel mi ?
Sıcaklık değerleriniz nasıl?
Windows orjinal mi?
Sistem SSD de mi kurulu?
Temiz kurulum denedin mi?

Oyunun bazı bölgelerinde BUG lar olduğunu unutmamak lazım. Senden durum farklı olabilir.

Ben de yaşıyorum çeşitli oyunlarda stutter.
Bazılarını nvidia control panelden pre-rendered frame'i 2 yaparak çözebiliyorum. Onun dışında pişmanım rtx 2060 aldığıma. 1050Ti'da daha güzel bir oyum deneyimi yaşıyordum.

Dostum pubg hatalı bir oyun , ekran kartına suç bulmayın. Benden size bir tavsiye sadece , pubg hatalar düzelene kadar daha güzel oyunlar oynayın.

Dostum 1050 ti'den RTX 2070 e geçtim ve aşırı memnunum , net görüntü sağlayacak ayarları yaptım ve fps 80 altına düşmüyor pubg'de. ( 2K çözünürlük.)

80 FPS ile 150 FPS arasında oynayan tek şey sayı zaten insan gözü secemiyor oyun esnasında bir çoğu şeyi ama şöyle olsaydı 80 FPS den direk 10 FPS çalışsaydı ciddi sorunlar olurdu

Son düzenleme:
"King of optimization" olarakta bilinen PUBG de genel bir sorun hala düzeltilmedi.Ama gün geçtikçe daha da azalıyor bu sorun.Yukarıda arkadaşın yazdığı şeyler eğer eksikse onları yapın,eğer onlarda bir sorun yok ise PUBG reisin sorunudur bilgine.

80 FPS ile 150 FPS arasında oynayan tek şey sayı zaten insan gözü sevemiyorum oyun esnasında bir çoğu şeyi ama şöyle olsaydı 80 FPS den direk 10 FPS çalışsaydı ciddi sorunlar olurdu

Dostum baya fark var ya Ben 80 altına düşünce kasıyormuş gibi hissediyorum artık. Fazla fps akıcılık getiriyor bu bir gerçek.

Takılmadan kastınız 80 fps mi?
140 fps civarı alıyorum bi anda takılma oluyor 80 fpse düşüyor
driverlar güncel.
sıcaklık ekran kartı max 72 işlemci max 52.
windows orjinal değil.
sistemim ssdye kurulu.
hayır denemedim.
inşallah öyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…