RTX 2060 sistem Rust oyununda sürekli drop yiyor

İşletim sistemi
Windows 10

zera0906

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 2060
Anakart
Asus Prime A520M-K
İşlemci
Ryzen 5 5500
Rust’da 60-65 FPS alıyorum diye YouTube’dan bir video izledim. Adam zaten çok bir şey yapmıyordu, ondan sonra sürekli FPS düşmesi yaşadığım için grafikleri düşüğe çektim fakat düzelmedi. Artık sürekli FPS düşmesi yaşıyorum, yürüyorum drop yiyorum, yapı yapıyorum nadiren de olsa drop yiyorum. Biri bana yardımcı olsun (ekran kartı driverları güncel).

CPU-Z'den RAM MHz'lerine bakar mısınız hocam bazen sınırlama olabiliyor 2133 de kalıyor hız.

CPU-Z'den RAM MHz'lerine bakar mısınız hocam bazen sınırlama olabiliyor 2133 de kalıyor hız.

Nedense GPU Z de 1750 gösteriyor bir BIOS'a girip arttırmaya gidiyorum.

Kral BIOS'tan baktım profile 1 de başka türlü nasıl düzeltebilirim?

Sanırım neden olduğunu çözdüm daha dün oynarken %60 %67 GPU kullanırken bugün oynarken %40 %55 arası kullanıyor tam kullanamadığı içinde takılma oluyor fakat nasıl çözebilirim?

Son düzenleme:

Hocam RAM değerleri normal bilidiğim kadarıyla tek RAM MHz gösteriyor orada 2 ile çarpıyorsunuz gerçek değer için güç ayarlarından performansı nihaiye veya yükseğe çeker misiniz?

kanki 60-65 fps normal değil mi senin işlemcine göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…